Vine a la Gala de Cloenda del FCCC2020 18:30h Teatre Micalet València

VINE A CELEBRAR-HO AMB NOSALTRES!

Apleguem al final del VI Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2020 i volem celebrar amb tu la cloenda i la «gala» de lliurament de guardons als audiovisuals premiats.

Ens agradaria que pogueres gaudir del lliurament de premis amb nosaltres.   Ç

Lliurarem els guardons als audiovisuals premiats, farem balanç del VI Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2020 i celebrarem junt amb la societat civil valenciana les activitats realitzades al voltant dels audiovisuals compromesos, rendint un merescut reconeixement als creadors i creadores dels audiovisuals valencians.

dilluns, dia 30 de novembre del 2020, a les 18:30h.

Teatre Micalet (@TeatreMicalet) | Twitter

(Carrer de Guillem de Castro, 73, 46008 València)

Lliure entrada, fins completar l’aforament, mitjançant inscripció  

Volem comptar amb tu i et preguem que ens confirmes l’assistència per reservar-te una butaca mitjançant el formulari:

https://bit.ly/2IZlPQS

Reserva la teua plaça en aquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que garanteix mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el nombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que teniu assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors.

Treballem per la nostra salut col·lectiva

Lliurarem els següents premis

Premi Categoria Ficció

Premi Categoria Documental

Premi Categoria Micromecenatge

Premi Audiovisual en Valencià

Premi Noves Realitats Socials

Premi Especial del Públic

També podràs gaudir de dos curtmetratges:

ON ESTAVES TU? de Maria Trénor (19′)

https://dondestabastu.com/?lang=ca

L’audiovisual és una d eles eines més potents per a lluitar contra la violència de gènere

Ens impliquem en la lluita contra la violència sobre les dones, projectant aquest excel·lent curtmetratge en la nostra cloenda.

Un dels 6 curtmetratges seleccionats en el programa CURTS 2020 de l’IVC

Un curtmetratge d’animació que ha guanyat ja molts premis: Premi internacional “Woman in Animation” en Toronto. Seleccionat  en els festivals “Palm Spring”, “St. Louis”, “Sud-àfrica”, “Istanbul”, “Bremen”,  “Sttugart”,  “Alcalá de Henares”, “Huelva” i nominat a curt d’animació als III Premis de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual.
Tant de bo servisca també per a difondre el nostre missatge contra la violència masclista que pateixen dones de tot el món

Estigues on estigues, no permetes que ocórrega!

Tráiler OET1 from Onair Comunicació on Vimeo.

SINOPSI

ON ESTAVES TU? ens interpel·la directament per fer-nos reflexionar davant eixa realitat transversal i universal que és la violència contra les dones. Violències quotidianes, subtils o brutals, totes terribles i intolerables. Vivències explicades en diferents idiomes i des de diferents països. Una pel·lícula que harmonitza l’autenticitat del testimoni real amb el poder evocador i la força visual de l’animació.

María Trénor ens presenta el seu projecte, realitzant una *masterclass en la qual vam poder gaudir del procés de creació del seu pròxim curt documental entorn de la violència de gènere titulat *On *estaves el teu? Per a plantejar la sessió Trénor es va remuntar als orígens del seu compromís feminista i després va explicar de forma detallada el complex procés de producció del curt, que li va portar a entrevistar-se amb diferents dones que havien patit i superat la violència de gènere a Filipines, Moçambic i Espanya. Per a elaborar el qüestionari va estar sempre assessorada per professionals que tracten la violència de gènere amb la finalitat de respectar en tot moment a les dones entrevistades i, sobretot, acabar sempre amb una idea d’esperança i superació en la qual les entrevistadores li feien veure a les entrevistades els assoliments que havien aconseguit.
En la part final de la masterclass, María Trénor va mostrar el procés de postproducció del curt i es va detindre especialment en el treball d’animació i les diferents tècniques que està emprant, així com el treball de creació d’escenaris i els programes que utilitza per a la seua realització.
Després de la masterclass va haver-hi un interessant debat en el qual van participar Charo Altable, Mestra i terapeuta en Psicosíntesis, Amparo Faubel, educadora social, i Isabel Bautista, usuària d’Alanna. També va participar Fátima Jachán del Programa NAYF . En ell es van assenyalar alguns dels problemes sobre com abordar la violència de gènere en l’actualitat: la manca d’educació afectiu-sexual, la inculcació de valors masclistes des de la infància o l’errònia culpabilització de les víctimes, entre altres.
.

Masterclass sobre violencia de género: On estaves tu? María Trénor junto con Charo Altable y Alanna from Samuel Sebastian on Vimeo.

ORQUESTA LOS BENGALAS (21′)

Els Bengales són una orquestra formada per quatre amics jubilats que duen més de trenta anys tocant per les festes dels pobles, però enguany alguna cosa ha canviat. Una tendra història d’amistat que l’Alzheimer farà inoblidable.

Curtmetratge ORQUESTA LOS BENGALAS, dirigit per David Valero i ara GARATGE DEL SO ESTUDIS durà a terme el doblatge amb Paco Alegre com a director i Dani Torres com a tècnic de so .

Els protagonistes del curt són Alejandro Tous, a qui Pau Ferrer dona veu valenciana; José Tellez de Cepeda, doblat per Edu Borja; Pepe Naranjo, amb la veu de Paco Alegre; Julián Garcia, amb la de Jose Garcia; i Jose Navarro, la veu del qual és de Berna Llobell. La directora de doblatge del curt ha sigut Susanna B. Mulet, qui s’ha encarregat de la traducció, revisada per Elsa Contell.

 

Trailer “Orquesta Los Bengalas” from David Valero on Vimeo.

 

 

Foto dels premiats en l’anterior edició.  Cloenda del V FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS FCCC2019

Desitjant saludar-te personalment el dilluns, rep una cordial salutació en nom de tot l’equip del Festival i d’ACICOM
Per cert si desitges formar part d’ACICOM, t’invitem a associar-te. Necessitem créixer per aconseguir millorar la nostra acció i l’impacte.
Pots sol·licitar l’alta entrant en: http://proba.acicom.org/associat/

Pots invitar també a les teues amistats i persones conegudes en https://bit.ly/2IZlPQS

 

Post a Comment