CONTD IV JORNADES, entitat col·laboradora ACICOM

ACICOM és entitat col·laboradora de les JORNADES CONTD IV dedicades a la ficció televisiva.

Tindran lloc a València el dies 18 i 19 de maig de 2001.

La web de les Jornades http://www.uv.es/contd/ Podràs trobar tota la programació i altres informacions.

Les Jornades en directe http://147.156.204.21/contd2011/index.html

Grup en facebook http://www.facebook.com/pages/Jornadas-Contd-Contenidos-para-la-Televisión-Digital/131493096919388

Programa de presentació de les comunicacions Programa Comunicaciones

La ficció audiovisual, protagonista de la nova edició de les jornades CONTD

Logo del congrés

El Saló d’Actes Manuel Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació acull dijous dia 19 i divendres dia 20 les IV Jornades CONTD – Continguts per a la Televisió Digital, que reunirà als principals experts, professionals i directius del sector audiovisual en el món de la ficció audiovisual. Les jornades podran seguir-se en directe a través de la web http://www.uv.es/contd en l’apartat Multimèdia..

L’encontre serà inaugurat a les 9:30 hores pel rector Esteban Morcillo, i participaran en l’acte la vicerectora de Postgrau, Rosa Marín; la degana de la facultat, María José Coperías; Miguel Ángel Oliver, de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió; i el director de les jornades, Miquel Francés.

Les IV Jornades CONTD se centraran en aquesta ocasió en el macrogènere de la ficció en un moment de profunda transformació dins del sector audiovisual. En aquest entorn complex i canviant, des del Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals de la Universitat de València consideren que la ficció continua mantenint una posició privilegiada en la cadena de valor de la producció audiovisual. La irrupció de la ficció per als nous mitjans, els canvis en la producció i exhibició de les pel·lícules, l’edat daurada de les sèries televisives o la relació entre cinema i televisió conformen tot un seguit d’elements de gran interés per a experts, professionals i acadèmics.

Amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre aquestes i altres qüestions, s’han preparat una sèrie de conferències, taules redones i pannells en els quals s’abordarà, entre altres, el valor de la ficció per a les cadenes televisives; la producció de ficció televisiva i cinematogràfica; els nous reptes narratius de la ficció audiovisual; el recorregut de la ficció per la televisió espanyola; o la producció de ficció per a Internet i dispositius mòbils. Com a novetat d’enguany, s’ha preparat una sessió on es projectarà una selecció dels formats de ficció més interessants dels darrers anys.

En les jornades participaran experts, acadèmics i professionals de reconegut prestigi com Jordi Hidalgo (RTVV), Gustavo Ferrada (productor), Manuel Palacio (Universidad Carlos III), Xosé Manuel Barreira (Telecinco), Rosa Álvarez-Berciano (Universitat Pompeu Fabra), Joan Bas (Diagonal TV), Alejandro Flórez (la Sexta), Yolanda Marugán (IORTV), Francisco López Puig (TVE), Ingrid Guardiola (Universitat Pompeu Fabra), Jesús Rodrigo (Globomedia), Miquel Garcia (TV3), Manuel Serrano (New Atlantis) i Santiago Brey (Bambú Producciones), entre altres.

A més, es comptarà amb la participació activa dels estudiants del Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals, que presentaran els seus projectes de nous formats en una sessió de pitching enfront d’una selecció de responsables de les principals televisions i organitzacions de productors.

Com l’any passat, les IV Jornades CONTD també es convertiran en congrés científic. Així, durant el segon dia es durà a terme la presentació de comunicacions per part d’estudiosos i experts sobre qüestions relatives al tema central d’aquestes. En aquesta línia i en el marc d’aquesta edició es presentaran les dues publicacions resultants de les ponències i comunicacions realitzades en les III Jornades CONTD: Continguts i formats de qualitat en la nova televisió, publicat per l’IORTV i La qualitat dels continguts audiovisuals en la multidifusió digital, publicat per la UOC, que estan tenint una gran acollida per part d’investigadors i estudiants.

Post a Comment