DIARI LA VEU ens permetrà enriquir la nostra dieta mediàtica en valencià en breu.

ACICOM, saluda amb entusiasme aquesta notícia, que ens permetrà millorar la nostra dieta mediàtica en valència, diàriament.

ACICOM ha sigut una de les impulsores de la campanya d’agermanament per fer possible tindre un diari en valencià

La decisió està presa: recuperar la capçalera Diari La Veu del País Valencià amb una nova web el primer quadrimestre d’enguany,

Arribar a aquesta decisió ha sigut possible gràcies a les 1.030 persones agermanades amb diferents aportacions que ens donen suport econòmic.

Unes aportacions que representen el 77% dels ingressos del 2021 i, per tant, són la base fonamental sobre la qual se sustenta i creix el projecte de La Veu del País Valencià amb la finalitat d’aconseguir la igualtat lingüística en el sistema comunicatiu valencià.

Aquestes 1.030 aportacions suposen, en conjunt, l’equivalent a 922 donacions de 150 euros el 2021. Una quantitat a la qual cal sumar els ingressos en concepte de publicitat per part d’empreses i institucions públiques i en concepte d’ajudes de Plataforma per la Llengua i altres entitats.

Així doncs, els pròxims dies anunciarem la data que Diari La Veu del País Valencià tornarà a les pantalles d’ordinadors i dispositius mòbils. I també convocarem les persones agermanades al Consell Anual de Seguiment de La Veu del País Valencià per tal de trobar-nos presencialment i exposar i analitzar les línies mestres del periòdic i les perspectives de futur.

Un futur que depén de la voluntat dels lectors que aposteu per formar part de la comunitat de La Veu del País Valencià. I per això, continuem demanant el vostre suport per enfortir i millorar aquest projecte. Hem superat els reptes que ens havíem marcat i estem convençuts que també superarem els desafiaments que sorgiran amb la vostra inestimable ajuda.

Més informació en:

 

 

 

Pots agermanar-te escrivint correu a: agermanats@diarilaveu.comagermanats@nosaltreslaveu.com

També pots fer-ho per telèfon, telegram o whatsapp mitjançant el telèfon 670 57 60 99

Entre totes i tots pòdem aconseguir recuperar LA VEU

 

 

Post a Comment