Agermana’t a La Veu del PV

La Veu del País Valencià

 

 

http://www.laveupv.com/

Encara no coneixes La Veu del PV?. Si no l’has llegit encara, paga la pena fer-ho, La Veu aporta informació, a la nostra llengua, sobre el nostre País, i sobre moltes de les coses que ens preocupen a les persones que desitgem millorar la nostra societat.

Un esforç que acomplirà 1 any de realitat informant tots els dies de l’any.

Miniatura

Una breu presentació de La Veu

Cal que entre totes i tots recolzem el projecte i assegurem la seua viabilitat, per això t’invitem a Agermanar-te a La Veu. Des d’un euro al mes, un café al mes com diuen ells. Cal assegurar la qualitat de la nostra dieta mediàtica i La Veu la millora de manera indubtable.

Des de l’ACICOM et fem una crida per donar suport a aquesta iniciativa, mitjançant domiciliació, donació puntual, transferència, ingrés, difusió, o de qualsevol altra manera que estimes més convenient.

AGERMANA’T AQUí

.

Apunta’t al repte d’aconseguir 250 nous agermanats més abans de 2014

 Vos demanem als lectors la vostra cooperació amb el repte d’aconseguir 250 nous agermanats més de LA VEU abans de 2014, un pas més per a consolidar el nostre diari digital d’àmbit de País Valencià en llengua pròpia. També podeu regalar a una altra persona un agermanament per a qualsevol celebració familiar, social o
festiva. I a qui ja esteu agermanats, vos demanem córrer la veu d’aquest repte a les vostres xarxes i adreces de correu electrònic.

En el nostre pla de finançament del diari LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ, els agermanats heu de ser la columna vertebral que ha de permetre la consolidació i la llibertat financera del mitjà. Els agermanats sou necessaris per a poder ser un diari independent de qualsevol institució pública i de les grans corporacions empresarials, és a dir, per a fer periodisme de qualitat, rigorós i en valencià.

 

Els agermanats a LA VEU representeu la força de la ciutadania en aquest món globalitzat i la clau per transformar el sistema comunicatiu del País Valencià, o aportem un diari digital que parla amb exclusivitat del nostre país, fet des del mateix país i per periodistes valencians; que connecta tot el territori des de Vinaròs a Pilar de la Foradada i des de Morella a Oriola, tots els municipis i totes les comarques; que respecta i escolta la pluralitat de les diferents sensibilitats i opcions que compartim l’anhel del canvi social i de la vertebració del País Valencià; i que reivindica i defensa ladignitat dels valencians i valencianes i dels valors que tenim com a poble.Junt als lectors agermanats, des de l’equip de LA VEU treballem en la diversificació d’altres fonts de finançament del diari i del projecte: el mecenatge institucional dels ajuntaments de progrés; el mecenatge cívic de tot tipus d’entitats; el mecenatge empresarial; la contractació de bàners de publicitat; i el projecte de botiga digital de La Veu que estem preparant per a finals d’any.Aconseguir 250 agermanats abans de 2014 des d’un café al mes (1€/mes = 12€/any) o més, qui puga i vulga, és un objectiu que constitueix un estímul i un desafiament per a nosaltres i vosaltres els lectors, i perquè el País Valencià tinga veu pròpia en l’àmbit de la comunicació i del periodisme.Apunta’t al repte: agermana’t. Vos ho agraïm.

Et pots subscriure als titulars per a rebre’ls diàriament al teu correu o al mòbil a la pàgina http://www.laveupv.com/

 

Post a Comment