Conversa Oberta sobre el Dret d’Accés dels Grups Socials als Mitjans de Comunicació d’À Punt – 14/03/2024

El Dret Constitucional d’Accés dels Grups Socials als Mitjans de Comunicació (art. 20.3 de la Constitució) encara no és real després de més de 44 anys de vigència de la Llei.

Des d’ACICOM hem vingut impulsant la seua aplicació, mitjançant Jornades, documents, propostes, webinars, etc. I també des del Consell de la Ciutadania de la CVMC.

Finalment el Consell Rector de la CVMC ha aprovat un esborrany de Reglament per regular aquest Dret d’Accés, que ara ha passat al Consell de Ciutadania i ens han convidat per exercir el Dret d’Audiència i consulta prèvia a ACICOM

Dins de la nostra línia d’actuació de Conversa Oberta, volem convidar-te com a persona experta o com a referent dels moviments socials a participar en aquesta conversa per analitzar el document aprovat inicialment i formular propostes, suggeriments, observacions, etc,

Ens donen 15 dies per fer les aportacions, que finalitzen el dia 15 de març. Són molt males dates; però volem intentar juntar-nos per aprofitar l’oportunitat de dir la nostra.

Per això, hem organitzat una Conversa Oberta el dia 14 de març (dijous) a les 17h. a la sala de l’Àtic del Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE.

Cal realitzar inscripció prèvia per motius logístics, en:

https://bit.ly/Dret-Accés-Conversa-Oberta

A les persones inscrites us farem aplegar el document aprovat inicialment i com realitzar aportacions.

Carta Invitació a la Conversa Oberta Conversa Oberta 14-3-2024 Dret d’Accés Carta invitació a participar

PER A SABER-NE MÉS

 DOCUMENTACIÓ MÉS RETLEVANT

 

ALTRA DOCUMENTACIÓ

Altres Mitjans Públics

CRTVE

RTVM

CVMC

EITB

RTVA