Vicent Alvarez, presenta el seu nou llibre: “Un temps, un País” Dia 1/5/19 A la Fira del Llibre

El nostre soci, Vicent Àlvarez i Rubio presenta el próxim dimecres, dia 1 de maig, el seu llibre “Un temps i Un País, editat per Austrohongaresa de Vapors, a la 54 Fira del Llibre de València , a l’Espai Autors 1, 19h. 

Resultado de imagen de 54 fira del llibre

 

Vos invitem a assistir-hi i fer colla amb Vicent, el nostre estimat soci, precisament en un dia que s’acompliran 52 anys de la primera manifestació de l’1 de maig en el franquisme, i on va ser detingut per participar-hi

Vicentweb1Vicent Àlvarez va ser un dels fundadors del Partit Socialista Valencià (PSV), pioner a incorporar el valencianisme polític sorgit de Nosaltres els valencians, de Joan Fuster. També va estar en les primeres revoltes d’estudiants contra la dictadura viscudes a la Universitat de València. Company i amic del cantant Raimon a l’institut de la seua Xàtiva natal, Vicent Àlvarez ha estat testimoni i protagonista del valencianisme polític dels darrers seixanta anys.

Els papers que segueixen són materials de reflexió, de referència, que no tenen l’aspiració d’arribar a conclusions acabades, o d’assentar càtedra. Si serveixen per a entendre els processos de canvi, els debats i la conformació del valencianisme en les acaballes del franquisme, que va anar generant el clima necessari i la voluntat d’assolir l’autogovern inicial, ja em donaria per satisfet”.

Així s’expressa l’autor en la introducció d’aquest llibre que recupera fets i personatges clau per a la memòria històrica valenciana.

 

 

Post a Comment