+ Julian Assange: Iñaki Gabilondo 2017: “Sospite que a Assange li esperen temps complicats”

Aquesta frase del gran Iñaki Gabilondo, pronunciada en 2017 després d’haver entrevistat a Julian Assange  https://cadenaser.com/programa/2017/05/11/hoy_por_hoy/1494500082_861636.html per al programa d’entrevistes sobre el futur que realitza per a Movistar: Cuando ya no esté. El programa preten esbrinar horitzonts més enllà de 25 anys en el futur; però malauradament abans de 2 anys ja s’han acomplit alguns dels pronòstics sobre wikileaks.

Vos deixem l’entrevista realitzada per Gabilono a Assange, en dos parts, que ara cobra de nou un alt interés donat l’empresonament que pateix Julian Assange i l’amenaça d’extradició.

Materials per a crear la nostra pròpia opinió lliure i sense mediatitzar pels grans grups econòmics de comunicació.

El periodista basc afirmava en maig del 2017,  haver vist a Assange “amb una gran determinació” davant les possibles conseqüències d’aquestes noves revelacions: “està imbuït en què té una missió històrica” explicava en “Hoy por hoy” amb Gemma Nierga. No obstant això, Gabilondo assegura tindre la sensació que “acabarà bastant malament”, en referència a les mesures que puga prendre l’administració americana si es confirmen aqueixes noves filtracions: “sospite que li esperen temps complicats, però ell està absolutament determinat”.

Julian Assange parla per primera vegada davant les cambres de Movistar+ després de conéixer-se que l’administració que presideix Donald Trump li ha declarat enemic públic número u. Una entrevista exclusiva concedida a Iñaki Gabilondo per al seu programa ‘Cuando ya no esté‘.

Assange ha afirmat que “la CIA és bàsicament inútil. Són extremadament incompetents com a organització”. “Solament hem publicat l’1% de tot el que tenim”, ha assegurat el fundador de Wikileaks des de l’ambaixada de l’Equador a Londres, on es refugia.

Cuando ya no esté: Julian Assange, el enemigo Nº 1 (Parte 1/2) | #0 427.860 visualitzacions

 Cuando ya no esté: Julian Assange, el enemigo Nº 1 (Parte 2/2) | #0 150.443 visualitzacions 

Solidaridad con Julian Assange http://contrahegemoniaweb.com.ar/solidaridad-con-julian-assange/

Si vols sumar la teua/vostra adhesió escriu a  solidaridad.assange@gmail.com

Per a saber-ne més

Post a Comment