Uses el valencià en internet? Atreveix-te! T’ajudem! ACICOM promociona el seu ús amb www.internetenvalencia.org

ACICOM PROMOCIONA L’ÚS DEL VALENCIÀ EN INTERNET

Quina llengua parla la teua pantalla? La teua pantalla parla com tu? La llengua que tries per a la teua pantalla influirà en els teus pensaments, els algorismes de recerca, influirà en les galetes (cookies) influirà en el teu rastre digital, influirà fins i tot en quin tipus de persones es relacionen amb tu i de quina manera.

Usa la teua llengua i connectaràs millor.

Tens molta més informació en

Incloent vídeos i tutorials

 

INTRACONVERSA

La llengua de la pantalla determina moltes de les converses interiors que tenim. Si tens l’idioma configurat perquè la pantalla parle valencià moltes de les converses que tindràs amb tu mateixa seran en valencià. Si és la teua llengua, ha de ser la llengua de la teua pantalla.

PREGUNTES NOVES

Potser no has donat mai massa importància a la llengua dels aparells. Segurament mai no has canviat la llengua del teu Windows i quan van arribar els mòbils no vas plantejar-te si tenia el valencià-català com a llengua interna.

Prou tenies amb saber com funcionava.

Però ara ja ens juguem el futur perquè els dispositius de veus ho canviaran tot i parlaràs amb màquines molt més sovint.

Les teues màquines han de parlar la teua llengua.

 .

Com fer que el teu mòbil Android parle valencià?

 

  .

Com posar el teu Twitter en valencià 

https://youtu.be/97sOKBPqwpc

 

.

Com posar Facebook en valencià 

https://youtu.be/-CPireSyn3w

.

Com posar el teu compte de Google en valencià 

https://youtu.be/YGIrPVVXElM

 

TRENCAR LÍMITS, AVALUA I COMENTA EN VALENCIÀ

 

També és molt possible que ja utilitzes el valencià a Internet, entenent per Internet les xarxes socials o fins i tot algun software; però potser no t’has plantejat mai que l’idioma del teu dispositiu condiciona les recerques.

Avaluar en la teua llengua és facilitar a altres persones el camí. Si recomanaries de paraula en valencià, fes-ho també a Internet.

Les avaluacions i comentaris són importants per a la confiança i potser et genera més confiança una persona que parla la teua llengua.

 

VENDRE EN VALENCIÀ

De vegades en qüestions com ara els negocis no gastem la llengua pròpia per inseguretat. En canvi, trobar altres persones que usen el valencià en vendes de segona mà pot afavorir la venda o la compra.
No creus?

Post a Comment