Transparència i periodisme independent, el dret a saber. Jesús Maraña. 25/4/18 MuVIM

Des d’ACICOM us fem aplegar informació sobre aquesta interessant iniciativa

Entrada lliure, dia 25 d’abril a les 18.00 hores en la Sala Gregorio Mayans del MuVIM

MAILING 2

La Diputació de València a través de la Delegació de Transparència i Govern Obert, que lidera el diputat Berto Jaramillo reprén el cicle de conferències “Transparència, governança i mitjans de comunicació” dimecres que ve 25 a les 18:00 hores en la Sala Gregorio Mayans del MuVIM.

 En aquesta ocasió el conferenciant serà el director de Infolibre, Jesús Maraña, que debatrà al costat del diputat Berto Jaramillo i Malena Ramírez, cap del servei de Transparència, sobre ‘Transparència i Periodisme Independent. El Dret a saber’, que és el tema de la segona de les jornades dins d’aquest cicle de conferències organitzades per la Diputació de València.

 Donant continuïtat a aquest cicle, en aquesta segona conferència s’aprofundirà en l’estreta relació que guarda la transparència amb els mitjans de comunicació i les polítiques d’accés a la informació.

 Així mateix, seguint la premissa que la ciutadania tinga un paper protagonista i puga coparticipar en el desenvolupament de la conferència s’intentarà crear un espai compartit que desenvolupe el tema del cicle i en el qual es veja representat l’àmbit periodístic i d’informació, el de la governança i, naturalment, la ciutadania com a element actiu.

 Les pròximes conferències se celebraran en el Col·legi Major Rector Peset, el 17 de maig amb l’assistència Ana Pardo de Vera, directora de Públic i el 7 de juny amb Elisa Beni, periodista, escriptora i comentarista d’actualitat.

Post a Comment