Et sumes per esmenar els PGE18 per garantir un funcionament òptim del CTBG de l’Estat?

 Des de la Coalición ProAcceso, a la qual pertany ACICOM, i d’acord amb la proposta realitzada des de Logo Info Acces Europe Access Info Europe, estem llançant un manifest-comunicat adreçat als grups parlamentaris per instar-les a garantir que el CTBG: Consejo de Transparencia y Buen Gobierno del Estado , dispose recursos suficients per desenvolupar les seues funcions de vigilància i control.

PGE 2010 El Pressupostos Generals de l’Estat de 2018, PGE18, redueixen els fons assignats al CTBG un 22% respecte de l’any anterior.

La reducció de pressupost no solament pot minvar la independència del CTBG sinó la seua capacitat de vigilància de la Llei (incloent els nombrosos casos judicials als quals està fent front davant impugnacions de les seues decisions per part del Govern i institucions públiques, com la CRTVE). Considerem que garantir recursos per a l’organisme que vigila el compliment de la llei és un tema de vital importància i us animem a sumar-vos.

Podeu ampliar la informació en: https://www.eldiario.es/economia/presupuesto-Consejo-Transparencia-Buen-Gobierno_0_756974628.html

Si voleu adherir-vos us adjuntarem per privat (correu, twitter o altres xarxes socials) el text del comunicat per si s’animeu a recolzar-ho, tant des de la vostra entitat, com personalment, per fer així pressió de manera conjunta i aconseguir seguir avançant en el Dret a Saberen Espanya.

Anem a arreplegar adhesions fins el próxim diumenge dia 22, publicant el dilluns 23 el manifest o comunicat amb totes les adhesions rebudes.

Podeu fer-nos aplegar la vostra adhesió o sol·licitar-nos el comunicat a acicom@acicom.org

Moltes gràcies

 

 

Post a Comment