Toni Canet ha estat recordat en la gal·la dels GOYA del 2020, per fi.

Toni Canet ha estat recordat, com es mereixia, en la “Gala de los GOYA” del 2020, en l’apartat IN MEMORIAM

Us deixem un enllaç

L’any passat, 2019 (quan el nostre cineasta i amic havia mort en 2018) van oblidar-ho. Aixó encara que la l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual li havia atorgat el Premi d’Honor en 2018, del qual per cert va ser coneixedor; però no va aplegar a temps d’arreplegar-ho en vida.
Davant d’aquest oblit en els Goya, una afrenta a Toni Canet i també a totes les persones valencianes que estimem i gaudim del cinema, des d’ACICOM vam fer una carta a Mariano Barroso com a President de la “Academia del Cine” que vos reproduïm a continuació.

És una de les coses que demostra que paga la pena associar-se. Les iniciatives ciutadanes i el món associatiu hem d’estar vigilants i dir la nostra per millorar la societat.

Avui estem contents de le feina feta; encara que tal vegada no siga a soles per la nostra acció; però entre totes i tots ho aconseguim. Toni Canet s’ho mereixia.

Carta a Mariano Barroso, Director de la Academia del Cine con motivo del olvido de citar a Toni Canet en la Gala de los Goya 2019

de: ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) acicom@acicom.org
a: Academia de Cine <academia@academiadecine.com>
data: 3 de febr. 2019 22:05
assumpte: Carta a Mariano Barroso, Director de la Academia del Cine con motivo del olvido de citar a Toni Canet en la Gala de los Goya 2019
enviat per: acicom.org

 

Adjuntamos carta dirigida a D.Mariano Barroso.

Ruego se la hagan llegar y nos notifiquen recepción de la misma
Atentamente

20190203 Carta a Mariano Barroso olvido de Toni Canet Gala Goya 2019

Post a Comment