Tenim una entrada per a tu! Vine a la presentació de SIETE LEGUAS. Dijous 4/4/19 a La Rambleta, a les 20h.

Botes de siete leguasSIETE LEGUAS conta la història d’un grup de xiquets i xiquetes amb diversitat funcional la passió dels quals és la dansa. Aquest documental dona a conéixer com el ballet és capaç de portar molt lluny a aquestes persones que a vegades són excloses de certs àmbits socials.

Tenim entrades per a tu en ACICOM, són a 10 € i en tenim a la teua disposició a la nostra seu del  Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE C/ Sant Ferran, 12 46001. També pots adquirir-les a la Taquilla de l’Espai Rambleta i a l’Escola de Dansa Esther Mortes, C/Arts Gràfiques, 9 – 46010 Valencia (diumenge de 18:00 a 20:00 hores)

+Data: 4 d’abril.
Hora: 20.00 h.

Espai Rambleta

Bulevar Sur, esq. Carrer Pío IX   46017  Valencia Telèfon:  960 011 511
Autobús EMT: línies 9, 10, 182 i N6  Metrorbital: línies 1 i 2 Metro (FGV): línies 1 i 5 (Parada Patraix o Parada Safranar)

Què és “SIETE LEGUAS”? El poder de la dansa i de la ciutadania per a tirar a volar iniciatives integradores que trenquen amb els estereotips.

“Siete Leguas” és la història de com un grup de xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, supera les barreres de la societat per mitjà de la dansa .

El documental “Siete Leguas” narra com un grup de nens amb diversitat funcional participa de la seva societat per mitjà de la dansa; és la història d’un grup de persones que van decidir explorar com el ballet pot portar més lluny a aquells a qui, en principi, els estava vedat ballar, apoderar i donar-los una dignitat allunyada de qualsevol paternalisme; i és també el relat de com la societat civil pot sobreposar-se al desencant i a les limitacions, gràcies a la cooperació.

Foto Balletvale+

El documental relata l’experiència enriquidora d’un grup de persones que van decidir organitzar-se per a traure avant una iniciativa solidària: ensenyar dansa clàssica a xiquets amb paràlisi cerebral. Açò és el que fa eProjecte Balletvale de 2012. El documental vol mostrar en què consisteix aquest projecte, els seus avanços i els seus assoliments en aquests anys de marxa, i difondre així l’esperit col·laboració desinteressada i superació dels seus protagonistes. En la classe de Balletvale els xiquets aprenen a conèixer el cos i les seues possibilitats de moviment; els altres aprenem quant potencial tenen les persones per a anar més enllà de l’esperat. Siete Leguas és un documental que mostra eixe aprenentatge.

ACICOM com a entitat dedicada a la ciutadania i la comunicació per millorar la societat, vam decidir col·laborar en aquest projecte. Es tracta de fer realitat un audiovisual que augmenta la visibilitat del treball realitzat i serveix d’incentiu i motivació per a les persones participants . También, naturalment, per demostrar a la societat que amb decisió, empenta , compromís i esforç és possible aconseguir resultats abans inimaginables.

Màrcia, Hugo i Aurora (sòcia de ACICOM), ens van emocionar quan ens relataven, plens de passió i il·lusió pel projecte, el titànic esforç que estan fent, amb alegria i complicitats. Vam reconéixer de seguida a unes persones que són grans emprenedores socials, per fer front a unes dificultats que han patit; però davant les quals no s’han rendit i són un exemple de resiliència. No podem romandre indiferents,

NO POTS DEIXAR DE COMPRAR LA TEUA ENTRADA I VINDRE A COMPARTIR LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL DOCUMENTAL

Gràcies a l’esforç continuat d’un xicotet grup de persones amb el xicotet suport de 148 micromecenes, ha estat possible aquesta meravellosa producció.

El jurat del Festival Cinema Ciutadà Compromés d’ACICOM, també ha estat aportant suggeriments al magnífic equip que ha fet el documental:

PER A SABER-NE MÉS

Informació del documental: https://www.sieteleguasdocumental.com
https://twitter.com/sieteleguasfilm
https://www.facebook.com/SieteLeguasDocumental/
Micromecenatge
inicial (ja tancat) https://www.verkami.com/projects/19192-siete-leguas

http://proba.acicom.org/siete-leguas-coneix-aquest-apassionant-projecte-per-al-qual-sol%C2%B7licitem-la-teua-ajuda-i-implicacio/
http://proba.acicom.org/wp-content/uploads/SIETE-LEGUAS-Micromecenazgo.docx
http://proba.acicom.org/siete-leguas-en-festival-dansa-valencia-2018-14-4-2018-11h-filmoteca-vens-a-la-presentacio/
http://www.larambleta.com/eventos/ver/presentacion-del-documental-siete-leguas

SIETE LEGUAS – Tráiler from SIETE LEGUAS on Vimeo.

 

 

Post a Comment