T’atreveixes?: Taller Civiquipèdia, la teua entitat, associació en la xarxa global. 3/11/2023

Civiquipèdia, us ofereix posar la vostra entitat en la xarxa global mundial, guanyant visibilitat i presència.

És la segona acció del projecte de foment de la Participació Ciutadana impulsat per ACICOM, amb el suport de l’Ajuntament de València, Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal: CIUTAT VELLA VIVA

Us convoquem el pròxim dia 3 de novembre, divendres, a un taller pràctic, que realitzarem a l’aula 1 del Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE.

Al final del taller cadascuna de les associacions o entitats participants aconseguirà aparèixer en una entrada a la Viquipèdia.

 

Taller Civiquipèdia

divendres, dia 3 de novembre de 2023

De 16h fins a 20.30h (depenent de la teua capacitat de treball)

Inscripció prèvia/ Places limitades

 

https://bit.ly/Participar-Ciutat-Vella-Viva

.

.

Programa

.

  • 16:00 Recepció, materials de treball, connexió dels dispositius a la xarxa wifi, presentacions, creació d’equips, etc.

A les persones i entitats inscrites les farem aplegar indicacions i recomanacions sobre quins materials és interessant dur al taller

  • 16:15 Presentació del Taller:

-Nacho Doménech Armisén, antropòleg i tècnic de projectes d’ACICOM

– Jose Ignacio Pastor Pérez, fundador i President d’honor d’ACICOM

– Francesc Fort i Silvestre, editor de Viquipèdia des del 2008. Primer Viquipedista Resident de la Comunitat Valenciana (2016). Equip de l’estratègia comunitària Wikimedia 2030 des del 2019  i actualment Metaorganitzador Wikimedia. El 2021 va rebre la certificació d’especialista en Educació i Viquipèdia per part de la Wikimedia FoundationPrimer Viquipedista Resident de la Comunitat Valenciana (2016). Equip de l’estratègia comunitària Wikimedia 2030 des del 2019  i actualment coordina el projecte Wikimedia València. El 2021 va rebre la certificació d’especialista en Educació i Viquipèdia per part de la Wikimedia Foundation

  • 16:30 a 20.30h  Treball de cadascú amb els dispositius duts (ordinadors, tauleta, mòbil, etc.) i els materials (enllaços a logos, articles, xarxes socials, referències diverses, etc.) per realitzar les entrades. El treball serà individual i en grup, i finalitzarà quan cadascú estime convenient. La finalització del taller serà màxim sobre les 20.30h

 

Descripció

Es tracta de fer un taller col·laboratiu , donat que per romandre en la Viquipèdia és necessari tindre referències o avals d’altres entitats. Practicarem així el suport mutu

Una oportunitat per a la presència de la teua entitat en l’enciclopèdia global, afavorint que siga coneguda i poder interaccionar amb persones i entitats interessades en els mateixos objectius i fins.

Promocionem el valencià; però també podeu fer l’entrada a la wikipèdia en altres idiomes.

No us podeu perdre l’oportunitat de compartir la força del vostre projecte a la Viquipèdia Cívica més gran!

És hora de fer-nos escoltar a la enciclopèdia en línia més gran, la Viquipèdia.
El món es globalitza i, tot i que les connexions són cada vegada més variades i adquireixen formes més novadores. L’àmbit associatiu local valencià encara està a l’espera de noves maneres d’aprofitar estes eines per a cohesionar-se.

Des d’ACICOM, volem que aquest teixit associatiu tan nostre, i que fem en l’activitat diària, es consolide i es done a conèixer tant en la proximitat com en la xarxa global. Hem d’aprofitar totes les eines de les quals disposem.

Tots i totes hem viscut o hem sentit parlar del món global dels posts, la informació oberta i les xarxes socials, i potser fins i tot ens hem sentit perduts o poc identificats entre el torrent d’informació i els anglicismes.

Ara és moment de reconèixer-nos en aquestes vies per tal de crear una xarxa local i global de qualitat que ens connecte amb les associacions companyes, així com amb el nostre veïnat.

En la Civiquipèdia, volem oferir a les associacions l’oportunitat de portar el seu projecte a la enciclopèdia global en línia.

Només heu de vindre vosaltres amb la convicció en el vostre projecte; posant així les paraules que el món necessita llegir per conéixer-vos i encisar-se amb vosaltres.

Que no t´ho conten.

Vine i no deixes que el món es perda l’oportunitat de conèixer a la vostra entitat, els vostres projectes.

Benvolgudes i benvolguts, responsables d’entitats ciutadanes del Districte de Ciutat Vella en aquest taller teniu preferència; però pot participar qualsevol entitat valenciana que ho desitge.

Inscriu-te i reserva la teua plaça

https://bit.ly/Participar-Ciutat-Vella-Viva

.

 

PER A SABER-NE MÉS

20231103 ACICOM Indicacions per al taller CIVIQUIPÈDIA

20231103 Breu manual d’ús Taller Civiquipedia

Tutorials per utilitzar VIQUIPÈDIA:

 

CIUTAT VELLA VIVA, Un projecte de foment de la participació ciutadana. T’apuntes?