CIUTAT VELLA VIVA, Un projecte de foment de la participació ciutadana. T’apuntes?

 

 

Des d’ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) estem desenvolupant el projecte de Foment de la Participació Ciutadana, CIUTAT VELLA VIVA, que és finançat en part per l’Ajuntament de València, Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal.

El projecte consta de tres activitats:

  1. Qui és qui a Ciutat Vella
  2. Posa la teua entitat a la Civiquipèdia
  3. Ciutat Vella Pren la Paraula.

Qui es qui a Ciutat Vella, genera un directori d’associacions amb les seues dades principals (nom, contacte, àmbit d’activitat…) per tal de generar un espai accessible de teixit Inter associatiu i amb els nostres veïns i veïnes. Facilitant així les possibles sinergies i visibilitat de les entitats que fan una Ciutat Vella Viva.

 

Civiquipèdia, us ofereix posar la vostra entitat en la xarxa global mundial, guanyant visibilitat i presència. Us convoquem el pròxim dia 3 de novembre, divendres, a un taller pràctic, que realitzarem a l’aula 1 del Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE. Al final del taller cadascuna d eles associacions o entitats participants tindrà una entrada a la Viquipèdia. Es tracta d’una pràctica col·laborativa, donat que per romandre en la Viquipèdia és necessari tindre referències o avals d’altres entitats.

Assegurarem així la presència de la teua entitat en l’enciclopèdia global, afavorint que siga coneguda i poder interaccionar amb persone si entitats interessades en els mateixos objectius i fins. Promocionem el valencià però també podeu fer l’entrada a la wikipèdia en altres idiomes.

No us podeu perdre l’oportunitat de compartir la força del vostre projecte a la Viquipèdia Cívica més gran!

Ciutat Vella Pren la Paraula, consisteix en la realització d’una entrevista als responsables d ela vostra entitat, en el programa València, Klara i Transparent, que emetem en directe els dimecres d’11 a 12 per la 104.4 de la FM i també audiovisualment en el facebook del programa Lliure Directe https://www.facebook.com/104lliuredirecte/?locale=ca_ES. Posteriorment editem la peça de cada entitat entrevistada i us oferim l’enllaç per fer difusió, posant en la descripció tota la informació possible sobre l’entitat. Podeu veure les entrevistes ja realitzades i editades en: https://bit.ly/Ciutat-Vella-pren-la-paraula

 

 

En definitiva us convidem a participar en el projecte i aconseguir, així entre totes i tots, donar visibilitat a totes les persones i entitats radicades en Ciutat Vella, que d’alguna manera es preocupen i ocupen, dia a dia, per millorar la societat.

Us animem a participar en el projecte i millorar així la visibilitat de la vostra associació, per a la qual cosa us demanem omplir el següent formulari:

https://bit.ly/Participar-Ciutat-Vella-Viva

 

Desitjant que siga del vostre interés aquesta iniciativa. T’agraïm de bestreta la vostra col·laboració i implicació.

Rebeu una cordial salutació, en nom de tot l’equip d’ACICOM