Sessió Memòria Portuguesa. 5/11/2020 18:30 h. FEIS-CCOO, Projecció BOSTOFRIO i col·loqui.

ACICOM amb l’estreta col·laboració de CCOO-PV i FEIS  vos invitem a una sessió de la secció MEMÒRIA ARA, del país veí, Portugal, on també és necessari recuperar la memòria històrica.

Bostofrio, où le ciel rejoint la terre

Dijous, dia 5 de novembre del 2020,18:30 h.

Sala d’Actes de FEIS (Fundació Estudis i Investigacions Socials) de CCOO.

C/ Serrans, 13.  46003 València

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/32cup5g

Reserva la teua plaça en aquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el ombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que tenen assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors. Treballem per la nostra salut col·lectiva

foto Bostofrio

Paulo Carneiro – Filmes, Biografias e Listas no MUBIPAULO CARNEIRO, director:

Lisboa, Portugal, 1990 / Lisbon, Portugal, 1990. Es va graduar en imatge i so a l’Escola Superior d’Arts i Disseny de Caldas dona Rainha. Des de 2011, ha treballat en direcció i edició de cinema. Es va exercir com a assistent de João
Viana en Tabatô (2013) i La batalla de Tabatô (2013). Oh Johny (2012), estrenat en MedFilm Festival de Roma, va ser el seu primer curtmetratge com a director. Bostofrio és la seua òpera prima.


SINOPSI:

En una aldea llunyana de l’interior de Portugal, un jove cineasta trenca la llei del silenci per a desenterrar la història
dels seus avis. Domingos Espada mai reconogué al progenitor de Paulo Carneiro. La relació que el primer mantenia amb el fill i Profetina, l’àvia del realitzador, es trobava molt envoltada per una boira de dubtes que tan sòls poden ser dilucidades per aquells que els conegueren. La petita aldea que es presenta en Bostofrio funciona com punt de trobada de vàries dualitats: el cel i la terra, el passat i el present, i la severitat i la delicadessa.
La naturalessa desconfiada i, així i tot, amable, de les seues gents apareix destacada al llarg d’esta òpera prima
que Carneiro realitza amb evident afecte, mentre l’acompanyem en la seua investigació.

PER A SABER-NE MÉS

 

Post a Comment