Sessió Dret Humans a l’Àfrica: L’INFERN, LA FEBRE DE L’OR, NORD, en Octubre CCC. 19:00 h. dimecres 4/11/2020

ACICOM  vos invitem a una sessió sobre els Drets Humans a l’ÀFRICA amb la projecció de tres audiovisuals

 

Drets Humans a l’Àfrica amb la projecció de:

 

L’INFERN

LA FEBRE DE L’OR

NORD
Dimecres, dia 4 de novembre del 2020,19:00 h.

OCTUBRE, Centre de Cultura Contemporània.

C/ Sant Ferran, 12. 46001 València

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/2I4K3bZ

Reserva la teua plaça en aquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el ombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que tenen assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors. Treballem per la nostra salut col·lectiva

 

 

 

L’INFERN

 

Sinopsi:

Chennu va cometre amb 15 anys el seu primer delicte: ser un xiquet del carrer. I va entrar en l’infern: Pademba Road, la càrcel d’adults de Freetown. En l’infern mana Mr. Sillah, i no hi ha esperança. Chennu aconseguí sortir després de
quatre anys. Ara vol tornar.

El infierno [Trailer] from Kimuak on Vimeo.

 

 

LA FEBRE DE L’OR

Sinopsi:

En Cabo Delgado, Moçambic, la pobressa de la població i la riquessa del subsòl continuen siguent inconciliables, portant-se per davant la vida de cents de miners. Sabies que la teua salut depén del seu treball?

NORD

Sinopsi:

Seheno té 10 anys i admira a la seua professora. En la seua petita aldea rural del centre de Madagascar, allò que més li agrada es anar a l’escola, però les collites roïnes provoquen que el seu pare l’obligue a emprendre un viatge cap a la gran ciutat buscant oportunitats. El fum, el soroll, el frenètic ritme de vida i els alts edificis plantefen a la xiqueta grans dubtes sobre la idea que els adults tenen del desenvolupament. És el Nord el millor lloc per viure? Quin camí deu  escollir?

 

 

 

 

Post a Comment