Sessió DCA. Exposició i projeccions INVISIBLE PERO PESA en OCTUBRE CCC 18h. 9/11/2020

ACICOM amb l’estreta col·laboració amb de l’Associació Nueva Opción, vos invitem a una sessió dedicada al DCA (Dany  Cerebral Adquirit) amb una instal·lació de teles  a les balconades de l’Edifici OCTUBRE, la projecció i un interessant col·loqui.

Nueva Opción: Centro de Día especializado para personas con DCA | Nueva Opción

El Dany Cerebral Adquirit és la primera causa de discapacitat a Espanya. Afecta a 450.000 persones en tot el país, 56.500 en la Comunitat Valenciana. Es produeix com a conseqüència de qualsevol lesió en el cervell siga com siga la seua causa: un colp, un ictus, un tumor, una infecció, un virus, falta d’oxigen, etc.
Algunes de les seues seqüeles són visibles; la majoria, no. A més de les físiques, el DCA ocasiona problemes cognitius, sensitius, conductuals, funcionals i de comunicació, que passen desapercebuts a simple vista, la qual cosa converteix al Dany Cerebral Adquirit en una afecció invisible per a la societat.

Inaugurarem una EXHIBICIÓ D’OBRES ARTÍSTIQUES (TELES  PINTADES A LES BALCONADES) PEL COL·LECTIU DCA (Dany Cerebral Adquirit) del dia 9 al 15 de novembre.

A les 18h. Projecció de:

INVISIBLE PERO PESA

 

+ els curtmetratges realitzats en els tallers de Nueva Opció per persones amb DCA:

LA BALASERA

HALLOWEEN 2018 

HALLOWEEN 2019

Duració dels curtmetrages 4 + 4 + 7 minuts

Dilluns 9 de novembre del 2020, a les 18h.

Sala d’Actes de l’OCTUBRE CCC

C/ Sant Ferran, 12. 46001 València

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/2IfIGXs

Reserva la teua plaça en aquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el ombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que tenen assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors. Treballem per la nostra salut col·lectiva

­

PER A SABER-NE MÉS:

NUEVA OPCIÓN https://www.nuevaopcion.es/

Inicio

https://secuelasinvisibles.org/

Post a Comment