CONVERSA OBERTA. LA PUBLICITAT SEXISTA. 5/11/2020 a les 18:30h.

publicitat instiitucional | ACICOMUs invitem a una conversa oberta sobre la publicitat sexista que hem organitzat en el marc d’un projecte que desenvolupem en ACICOM, comptant amb el suport de l Direcció General de Comerç i Consum de la GVA.

La nostra Vicepresidenta, Emília Bolinches (periodista i escriptora) coordina els temes de gènere i comunicació en ACICOM i ha comptat amb el treball encarregat a la periodista Núria Garrido, que durant els últims mesos ha estat elaborant un estudi sobre la situació d ela publicitat sexista a la Comunitat Valenciana.

Dins d’aquest projecte, relacionat amb el món de la publicitat, el consum i el feminisme, hem organitzat una Conversa Oberta entre diverses persones expertes en els temes relacionats amb la Publicitat Sexista.

Tenim com a panelistes invitades a:

Emília Bolinches@emiboli, vicepresidenta d’ACICOM i coordinadora de Gènere i Comunicació, Periodista i escriptora, que serà l’amfitriona de la Conversa Oberta i realitzarà la presentació del tema.

Núria Garrido (@Nurgago) | Twitter Núria Garrido . @Nurgago Graduada en periodisme per la Universitat de València i màster d’análisi polític. L’erasmus el va fer a Noruega. Ha treballat en la redacció dels diaris La razón, el Mundo, Diarilaveu, i en els informatius de Levante Televisión. Núria ha fet un análisis de la situació de la publicitat sexista al nostre país de la que ara ens parlarà i que ens podrà servir de marc per a intercanviar punts de vista i opinions.

Imatge CandiBarroso. És de Valencia i inicialment es va formar com infermera, sent diplomada. Màster en Gènere i Polítiques d’Igualtat i tècnica en prevenció de riscos laborals amb estudis en materia de Violencia de Gènere entre d’altres. Va ser durant 8 anys la Secretaria Confederal de la Dona de CC OO del País Valencià i actualment forma part de l’Executiva Confederal de CCOO. Va participar en el Consell de Participació de les Dones i per la Igualtat de València i en el de Paterna. Com activista feminista pels drets de les dones i persones LGTB va participar en la Coordinadora Feminista de València, Alerta Feminista, Plataforma CEDAW del País Valencià i Plataforma abolicionista per l’Abolició de la Prostitució i en l’Escola de Pensament Feminista Amèlia Valcarcel, entre d’altres.

Blanca Ribelles Lerga Blanca Ribelles Lerga.  Va naixer i viu a Sagunt. És llicenciada en ciències de la informació, especialitat publicitat i relacions públiques, i màster en comunicació corporativa. Ha treballat més de 20 anys en temes relacionats amb la comunicació, des de gestió de gabinets de premsa fins a comercial publicitari. En els últims anys ha centrat la seua activitat professional en el tercer sector i després d’un període, va decidir muntar Punt Comunicació, una empresa dedicada a gestionar la comunicació de pimes.

Montserrat Hormigos Vaqueros.jpg Montserrat Hormigos Vaquero (Talavera de la Reina (Toledo), és una gestora cultural i crítica de cinema especialitzada en l’anàlisi de gènere de la imatgeria de la literatura i el cinema fantàstic. Els seus estudis s’han centrat en temes mitològics i de religions comparades així com el sexisme present en les imatges dels missatges medials de la contemporaneïtat. També està interessada en els temes d’educació mediambiental i en l’estudi de la relació entre l’art, el ritual i el sagrat. ​Parlarà sobre la situació de la publicitat sexista en Europa. Montserrat ha participat en diversos congresos al Parlament Europeu sobre el tema i coneix la actualitat d’este problema a Europa.

 

Alejandro Perales Albert - Directorio EXIT Alejandro Perales. @AperalesAuc És president d’AUC, Asociacion de Usuarios de la Comunicación, una associació emparentada amb ACICOM de tal manera que ens intercomuniquem habitualment i inclús intercanviem socis. Per que a més Alejandro és un valencià resident a Madrid. Dedicat professionalment a la investigació de mercats en el camp de la comunicació, el marketing polític, la imatge corporativa i l’anàlisi de la presència en els mitjans de comunicació de empreses i institucions. Ha sigut Director Gerent de Marketing de RTVE, membre del Consell d’Administració de Radio Televisión Madrid i ha tingut càrrecs de responsabilitat en l’Agencia de Protección de Datos, el Código de Autoregulación de contenidos Televisivos e Infancia, i el Observatorio de la Publicidad i el Consejo Asesor de RTVE. En el terreny educatiu Alejandro Perales ha sigut professor en diversos centres i en àrees lligades a la comunicació com la Universidad Europea de Madrid, Universitat Ramon Llull, Universitat Juan Carlos, ICADE i un llarg etcétera

 

Si vols assistir a la Conversa Oberta , podràs fer-ho mitjançant la plataforma ZOOM. 

Inscripció en:

https://bit.ly/2TQDkEV

i et farem aplegar l’enllaç

La conversa oberta serà gravada i la pujarem posteriorment al canal de youtube d’ACICOM

 

 

Post a Comment