CICLE DE CINEMA SOCIAL EN CCOO DEL PV (apunta a la teua agenda)

NI_DIOS...Comissions Obreres del PV, mitjançant la seua Federació de Pensionistes i Jubilats posa en marxa una nova edició d’aquest interessant cicle de CINEMA SOCIAL.

La Federació de Pensionistes i Jubilats de CC.OO-PV ens invita a veure bon cinema entre amics i amigues, a la vegada que a reflexionar, amb l’ajuda d’experts, sobre una sèrie de temes de gran impacte social.

La primera cita serà el dia 12 de març a les 18h. A la Sala d’Actes de CCOO.PV. en Pl. Nàpols i Sicilia de la Ciutat de València. amb la pel·lícula

Ni Dios, ni patrón ni marido

per commemorar el Día Internacional de la Mujer

Hio haurà també un col·loqui sobre cinema i dona amb:

  • Joaquina Jorquera, secretaria de la mujer de la Federación de Jubilados y Pensionistas.
  • Josefa Ortega, comisión ejecutiva de la Federación de Jubilados y Pensionistas.
  • Imma Bernabé, feminista, sindicalista y formadora.
  • Antonio Lloréns, crítico, escritor y director de cine.

SINOPSIS de la Pel·lícula:

Una interessant iniciativa que ens ajuda a millorar la dieta mediàtica de la ciutadania valenciana amb cinema de bona qualitat, de clar compromís social, que ajuda a pensar de manera indivisual i col·lectiva.

Vivim moments d’emergència que els problemes generats pels poderosos els pateixen els més febles.

El bombardeig mediàtic atordeix més que explica. Per això us proposem fer una pausa, veure bon cinema i reflexionar, compartir dubtes i expressar conviccions. El Cicle de Cinema Social de CCOO ens pot ajudar a assolir-lo. Per a nosaltres la cultura no és un luxe, ni un pur entreteniment. La considerem com expressió de la riquesa i personalitat d’una societat viva. El cicle El Cinema Social, sense catifes roges però amb un estupend ambient entre amics, és una modesta i innovadora aportació a la defensa del cinema com expressió cultural. I, en tant que lloc per al debat, per a la defensa de la democràcia i els drets socials.

Cal recolzar aquestes iniciatives.

Post a Comment