MIREM I FEM CINEMA: ESPAI D’INTERCANVI DEL PROFESSORAT PER L’AUDIOVISUAL 29 MARÇ / 10.00 H. / CC LA BENEFICÈNCIA / MICE 2015

Mirem i fem cinema Banner

MIREM I FEM CINEMA
ESPAI D’INTERCANVI DEL PROFESSORAT PER L’AUDIOVISUAL 29 MARÇ / 10.00 H. / CC LA BENEFICÈNCIA / MICE 2015
Mirem i fem cinema és l’espai d’intercanvi del professorat per l’audiovisual. Si feu audiovisual en alguna de les diferents etapes educatives o senzillament si vos interessa l’alfabetització mediàtica i l’ús de les pantalles, vos proposem un un punt de trobada per conèixer-nos i intercanviar reflexions, inquietuds i propostes.
En la seua primera edició ‘Mirem i fem cinema’ s’articulà en una encisadora dinàmica de grup al voltant de sis eixos de treball: per què fem cinema, què fem amb les pantalles, com generar dinàmiques de col•laboració, materials i recursos, l’audiovisual com assigantura?, i l’alumnat?
En aquesta nova edició et proposem un nou intercanvi d’idees per actualitzar algunes de les propostes que sorgiren i avançar en la consolidació d’una xarxa de docents per l’educomunicació.

La trobada tindrà lloc el diumenge 29 de març a les 10.00 h. en la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència (C/ Corona, 36 · València). Podeu fer extensiva la invitació a totes aquelles persones que hi poden estar interessades. Per qualsevol aclariment que necessiteu o si teniu suggeriments, no dubteu en fer-me un mail. Vos esperem!

Si vols compartir amb nosaltres les teues inquietuds apunta’t al formulari

http://goo.gl/lL3gsY

Si vols consultar el que vam fer l’any passat al Mirem i Fem Cinema punxa aquí

Fem i Mirem Cinem

 

Esdeveniment al facebook en:

https://www.facebook.com/events/1565257547063567/

Post a Comment