MICE 2015 Mostra Internacional de Cinema Educatiu, 27, 28 i 29 de març de 2015 a València

AVANÇ INFORMACIÓ TERCERA EDICIÓ

FESTIVAL MICE VALENCIA 2015

Cartell Oficial MICE 2015

ACICOM (ASSOCIACIÓ CIUTADANIA I COMUNICACIÓ) com entitat col·laboradora de la MICE des dels seus inicis vos fem aplegar aquesta convocatòria de l’associació Cultural Jordi el Mussol organitzadora de la tercera Mostra Internacional de Cinema Educatiu. MICE 2015, convidant-vos a la tercera edició del certamen que se celebraran a València l’ultima setmana de març.

MICE València és el certamen educatiu més important de quants se celebren a Espanya i està reconegut entre els tres més destacats d’Europa juntament amb Giffoni a Itàlia o el Zlin Film Festival de la República Txeca.

El certamen inclou un complet programa d’activitats comptant amb una nova edició del concurs de curtmetratges professionals internacionals, tant de ficció com d’animació i el concurs de curtmetratges realitzats per joves fins a dinou anys, el jurat dels quals estarà integrat per algunes de les figures més destacades del cinema educatiu internacional amb representants de 3 continents.

Entre els membres del JURAT cal destacar la presència de la indonèsia Sugar Nadia Azier del Festival de Jakarta, el director del Festival Children’s Índia i director cinematogràfic N.R. Nanjunde Gowda, el director del Festival Zoom To Europe, l’hongarés Kálmán Czilboya, la professora argentina Verónica Pastorino, la directora del festival Universal Kids d’Estambúl, la Filipina Rowena Martínez.  Renate Hollubeck representarà al Ministeri de Cultura d’Àustria en el jurat on també podrem trobar a la nord-americana Doina Bird directora del FIAB i membre de la OETI (Organització Europea de Televisió Infantil. Els professors de la Universitat de València Román de la Calle i Anacleto Ferrer completen aquest jurat que té com a figura destacada a la multifacética artista d’Aràbia Saudita i organitzadora de festivals a Riad, Bdor Alsdury

Juntament amb el concurs cinematogràfic tindran lloc tallers cinematogràfics amb més de 15 tallers impartits per destacats talleristes del món audiovisual valencià com Francesc Fenollosa, Natalia Jiménez, Nerina Navarrete i molts altres.

La taula redona MÈDIA LITERACY tindrà lloc a  la Sala de la Muralla Àrab del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València comptarà amb la participació dels millors especialistes mundials en educomunicació: Liset Cotera, directora de la Matatena de Mèxic i expresidenta de la CIFEJ organisme de la UNESCO sobre educació mediàtica, Kathleen Tyner, de la Universitat de Texas a Austin, aportació a la MICE de l’Ambaixada dels Estats Units a Espanya, una de les especialistes més reconeguda de tot el món, acompanyada per Susana Vellegia directora del Festival Nova Mirada de Buenos Aires o Enrique Martínez-Salanova director de la Revista Aularia i sotsdirector del Grup Comunicar, al costat del professor Pablo Lobera eminent educomunicador i director del Festicortos Còrdova Argentina i el professor de la Universitat de València, Vicent García.

MICE València explicarà també amb la visita de convidats especials com el director del Mèdia  Education Center de Belgrad, Miomir Rajcevic, el director del festival italià MEET, Claudio Federico, el director del Festival Infantil de Busan Kim Sang-Hwa o Sanja Zanki coordinadora de programació del festival Four Rivers en Karlovac, Croàcia.

AVANÇ  PROGRAMACIÓ MICE 2015 VALÈNCIA
Com a AVANÇ DEL PROGRAMA D’ACTIVITATS i de cara a facilitar la labor informativa dels mitjans de comunicació cal destacar les principals activitats el certamen:

Dimecres 25 de març a les 12.00 hores. Roda de premsa al Consell Valencià de Cultura.
Programa activitats MICE València divendres 27 al diumenge 29 de març

Teatre El Micalet Carrer Mestre Palau, 3, València
Divendres 27 a les 19.00 h Cerimònia d’obertura .

Escola d’Art i Superior de Disseny de València EASD. Plaza Viriato VLC
Projeccions pel·lícules a concurs durant tot el dissabte 28 i diumenge 29.

CENTRE CULTURAL LA *BENEFICÈNCIA C/ Corona, 36 46003 València

Dissabte 28 març. A partir de les 10.30 hores Tallers cinematogràfics per a pares, professors i xiquets

Diumenge 29 al matí Conferència oberta del director italià Lamberto Bava i Seminari per a la promoció de l’audiovisual educatiu entre el professorat “Mirem i fem Cinema”.

Cerimònia de clausura i Lliurament de Premis en la Sala Alfons el Magnànim del C.C.. La Beneficència el diumenge 29 de març a les 17.00 hores.

Més informació en web www.micevalencia.com

Facebook https://www.facebook.com/micebyjordielmussol

GABINET DE PREMSA MICE VALÈNCIA

miceproduccio@jordielmussol.com

Activitats MICE 2015

 

Nota de prensa en Castellano: MICE 2015 AVANCE MUESTRA INTERNACIONAL CINE EDUCATIVO

 

Post a Comment