MEMÒRIA ARA: “BOSCH I MORATA, sempre els quatre” i “Missions (im)possibles” 20/11/2020 a les 18:30h. Sala, Teatre L’Agrícola. ALBORAIA. FCCC2020.

 Et convidem a participar en una sessió dedicada dedicada a l’educació, cultura i memòria democràtica: MEMÒRIA ARA

 

A les 18:30h. Projecció de:

“BOSCH I MORATA, sempre els quatre” (70′)
“MISSIONS (IM)POSSIBLES” (25′)

Col·loqui posterior a la projecció amb la participació de la 

– Miquel Notari i Rafa Alborch, codirectors de BOSCH I MORATA, sempre els quatre

– Manuel Rosell, director de Missions (im)Possibles

– Jose Ignacio Pérez Rico, Director General de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Generalitat.

GRMHCastelló on Twitter: "El GRMHC presenta la seua nova web https://t.co/Y66zzPJfaz sota el nom PORTAL DE MEMÒRIA HISTÒRICA DE LES COMARQUES DE CASTELLÓ DEL GRMHC, la qual ha estat subvencionada per la

– Maria Navarro i Teresa Llopis, membre de la Federació Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià 

– Miguel Chavarría Díaz, Alcalde d’Alboraia

Archivo:Logo-ayuntamiento-alboraya.jpg - Wikipedia, la enciclopedia libre

 

Divendres, 20 de novembre del 2020, a les 18:30 h.

Teatre L’Agrícola

Carrer Cervantes, 3, 46120 Alboraia, Valencia

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/3kFucxU

Reserva la teua plaça en aquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que garanteix mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el nombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que teniu assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors.

Treballem per la nostra salut col·lectiva

“BOSCH I MORATA, sempre els quatre” (70′)

SINOPSI:

El documental “Bosch i Morata. Sempre els Quatre”, recull l’interès de la familia Bosch i Morata per a donar a conèixer la vida d’este il·lustre valencià, posant a disposició de l’equip tècnic i artístic del projecte, el llegat de documents, imatges, correspondència i publicacions fins ara inèdits.

Per tot allò, este documental d’investigació pretén rescatar el treball del primer Conseller de Cultura de València i un dels artífex del moviment autonomista valencià i les primeres manifestacions institucionals i administratives durant la II República, basant-se en la recuperació d’arxius perduts o oblidats que il·luminen la història del nostre poble.

 

 La música original és de Javier Vercher i Pere Peiró i el so d’Emilio J. Aliena (Bocabadats)

 

 “BOSCH I MORATA, sempre els quatre”

Bosch i Morata, Sempre els Quatre.Teaser from Monterodeno on Vimeo.

“Els Quatre” eren la família de Francesc Bosch i Morata, primer Conseller de Cultura en la Segona República. Recorrerem més de cent anys de la història del poble valencià a través de dos dones i dos homes que van patir en primera persona una guerra injusta i un exili lluny de la seua estimada terra.

==========================================================================================

“MISSIONS (IM)POSSIBLES” (25′)

 

SINOPSI:

Missions (im)possibles és un projecte educatiu que té com objectiu principal, impulsar la difusió de la Memòria Democràtica al públic més jove. Mitjançant fonts directes com instrument fonamental, entre els quals es troben represaliats per el franquismes i familiar directes de víctimes de la dictadura, les Missions impossibles és una ferramenta fonamental en la formació de valors democràtics i en el coneixement de la veritat del que va passar en la nostra història recent. María, Àngel, Teresa i Luís, són els encarregats de que les missions complisquen el seu objectiu: avançar cap a una societat plenament democràtica basada en defendre i respectar els drets humans per a no repetir els errors d’aquella fosca etapa.

Tràiler  

Tràiler de Missions (im)possibles

========================================

PER A SABER-NE MÉS:

Imatge BOSH I MORATA, sempre els quatre junts

MISSIONS (im)POSSIBLES

 

Post a Comment