Levante-EMV estrena l’1 d emaig de 2016 la seua pàgina web en valencià

levanteDes d’ACICOM saludem i donem la benvinguda a la nova web de Levante-EMV en valencià. Un avanç molt important per a la dieta mediàtica de la ciutadania valenciana.  Un gran pas per a la normalització de la nosstra llengua.

Gràcies Diari Levante, ara a continuar augmentant les pàgines en paper en valencià

La nova versió digital se suma a la que ja existeix en castellà amb la voluntat de ser un reflex de la pluralitat de la societat valenciana i satisfer la seua demnda d´informació en les dos llengües

30.04.2016 | 04:15

Levante-EMV estrena demà la seua pàgina web en valencià

Levante-EMV estrena demà la seua pàgina web en valencià

LEVANTE-EMV | VALÈNCIA ­Levante-EMV donarà demà diumenge 1 de maig un pas històric dins la premsa valenciana en ser el primer diari de paper de gran tirada que estrena la versió en valencià de la seua pàgina web, levante-emv.com. D´aci a poques hores, els lectors del diari líder en la Comunitat Valenciana disposaran en valencià de tota la informació actualitzada en la versió digital de la publicació al mateix moment i amb el mateix contingut que la versió de castellà.

A través d´un enllaç fàcilment identificable en la part superior dreta de la pàgina web, els usuaris seran redigirits a una nova finestra amb tot el menú de noticies que integren la versió actual delevante-emv.com però en valencià: C. Valenciana, València, Castelló, les edicions comarcals de Safor, Ribera, l´Horta, La Costera-Vall d´Albaida-La Canal de Navarrés, Camp de Morvedre, Camp de Túria i els Serrans i la Marina, Successos, Opinió, Espanya i Internacional, Economia, Esports i Cultura i Societat. Tot això a més de galeries d´imatges i espais destinats a l´oci i el temps lliure.

levante-valencia-digitalLa posada en funcionament de la versió en valencià de la pàgina web de Levante-EMV s´emmarca dins d´un gran procés de transformació del principal diari dels valencians per tal d´abastir les múltiples i diverses demandes d´informació que en tots els seus suports reclamen els lectors. Una plataforma de comunicació que oferisca en castellà i en valencià les últimes noticies a l´instant, completant la gran oferta que en paper ofereix el diari en les seues múltiples edicions general i comarcals.

Donada la complexitat del projecte, que abasta milers de noticies actualitzades al moment, algunes seccions de la pàgina web es troben en proves i la totalitat de la mateixa s´anirà completant i perfeccionant en els propers dies i setmanes

Requisit lingüístic a la funció pública

 

Post a Comment