8a ComparTIC #conTICnuem – IES Jordi de Sant Jordi (València)

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]Sota el lema conTICnuem, l’Associació “Un Entre Tants” ha organitzat la “​8ª jornada comparTIC“, a la qual us animem a inscriure-us, i que es realitzarà a l’IES Jordi de Sant Jordi de València divendres 6 i dissabte 7 de maig.

La jornada d’enguany se centra en les potencialitats de les xarxes socials i la possibilitat que ofereixen al professorat de compartir i reflexionar sobre les experiències educatives, així com sentir-se part d’una comunitat d’aprenentatge que es forma mútuament en TIC i en altres valors.

Com altres cursos, hi haurà diverses comunicacions en les quals es mostraran experiències realitzades a l’aula, i s’oferiran cinc tallers perquè els assistents coneguen com dur endavant aqueixes activitats amb els seus alumnes. Flipped classroom, Viquipèdia, xats educatius amb el twitter, google drive i rutes literàries són els tallers que us oferim enguany. Com a novetat, el taller de rutes literàries es realitzarà a Sagunt.

conTICnuem01

Aquesta jornada ha estat aprovada com a acció formativa per la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística. Els participants que acomplesquen els requisits obtindran una acreditació de 10 hores.

Per a saber més:

[/fusion_text][/fullwidth]

Post a Comment