8a ComparTIC #conTICnuem – IES Jordi de Sant Jordi (València)

[fullwidth background_color=»» background_image=»» background_parallax=»none» enable_mobile=»no» parallax_speed=»0.3″ background_repeat=»no-repeat» background_position=»left top» video_url=»» video_aspect_ratio=»16:9″ video_webm=»» video_mp4=»» video_ogv=»» video_preview_image=»» overlay_color=»» overlay_opacity=»0.5″ video_mute=»yes» video_loop=»yes» fade=»no» border_size=»0px» border_color=»» border_style=»» padding_top=»20″ padding_bottom=»20″ padding_left=»0″ padding_right=»0″ hundred_percent=»no» equal_height_columns=»no» hide_on_mobile=»no» menu_anchor=»» class=»» id=»»][fusion_text]Sota el lema conTICnuem, l’Associació «Un Entre Tants» ha organitzat la «​8ª jornada comparTIC«, a la qual us animem a inscriure-us, i que es realitzarà a l’IES Jordi de Sant Jordi de València divendres 6 i dissabte 7 de maig.

La jornada d’enguany se centra en les potencialitats de les xarxes socials i la possibilitat que ofereixen al professorat de compartir i reflexionar sobre les experiències educatives, així com sentir-se part d’una comunitat d’aprenentatge que es forma mútuament en TIC i en altres valors.

Com altres cursos, hi haurà diverses comunicacions en les quals es mostraran experiències realitzades a l’aula, i s’oferiran cinc tallers perquè els assistents coneguen com dur endavant aqueixes activitats amb els seus alumnes. Flipped classroom, Viquipèdia, xats educatius amb el twitter, google drive i rutes literàries són els tallers que us oferim enguany. Com a novetat, el taller de rutes literàries es realitzarà a Sagunt.

conTICnuem01

Aquesta jornada ha estat aprovada com a acció formativa per la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística. Els participants que acomplesquen els requisits obtindran una acreditació de 10 hores.

Per a saber més:

[/fusion_text][/fullwidth]

Post a Comment