La Red de Comunes Democráticos a València, divendres, dia 17 a les 15:30 h. a VALENCIA.LAB

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

El nostre soci, Emmanuel Silva, és l’organitzador a València d’aquest esdeveniment, recolzat per ACICOM i per VALENCIALAB, per a fer-ho possible.

DemoComunes (Xarxa de Comunes Democràtics) és un espai de cooperació que naix de l’esdeveniment “Ciutats Democràtiques, Tecnologies dels comuns i dret a la ciutat democràtica” que va tenir lloc del 23-28 de Maig de 2016 en Medialab Prado i Museu Regna Sofia a Madrid

Logo ComunesPretén basar-se en el treball en xarxa distribuït que ens ajude a avançar en la consecució del seu principal objectiu: experimentar amb aquelles tecnologies i pràctiques encaminades a promoure una societat plenament democràtica en tots els seus àmbits, impulsada per les possibilitats de col·laboració i treball en xarxa (digital i presencial).

Usem eines obertes i col·laboratives que ens ajuden a crear, alliberar i compartir models organitzatius, tecnologies, metodologies, pràctiques, materials legals, narratives i, en general,  recursos comuns i oberts que ens porten cap a formes democràtiques basades en la participació col·laborativa connectada.

Durant l’esdeveniment “Ciutats Democràtiques” aconseguim avançar en els preparatius per al llançament públic de la xarxa i comptar amb  una estructura base que permeta fer-la funcional, de manera que tot el que vulga puga adherir-se i contribuir al creixement de la mateixa. Per a açò es desenvolupara una sessióLogo MediaLab Prado de treball conjunt en xarxa, connectant online amb persones en altres parts del món.

Es partirà de les tasques a ultimar que han detallat  els grups de treball i ens dividirem en taules operatives que ultimen tasques per al llançament com: elaboració del comunicat de llançament, elaboració de materials audiovisuals (gràfica, vídeos, notes de premsa), ultimant  la web, campanya en xarxes socials, etc.

No oblides portar el teu ordinador o la teua eina de treball amb base en la teua especialitat: càmera de víeo, gravadora, etc.

Com  m’inscric? : De manera gratuïta; però per l’aforament limitat de la sala i tindre preparada la logística, així com afavorir la connexió entre totes les persones participants et demanem que utilitzes el formulari:

https://goo.gl/gJg7tl

 

ORGANITZEN: ACICOM I VALENCIALAB

ACICOM LOGO(COMPLETO) Sin fondoLogo VALENCIALAB

Per saber-ne més:

 

 

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]Click edit button to change this text.[/fusion_text]

Post a Comment