IV Edición del Encuentro Internacional @Ciberanimación a València el dissabte 30 de juny del 2018

Resultado de imagen de quaderns d'animació socioculturalLa revista “Quaderns d’Animació i Educació Social” http://quadernsanimacio.net/ convoca la IV Edición del Encuentro Internacional @Ciberanimación que tindrà lloc a València el dissabte 30 de juny del 2018.

L’objectiu de la trobada és el de visibiizar la Ciberanimación com a pràctica d’una ciutadania digital activa en el context de l’acció sociocultural.
La trobada va a consistir en un “workshop” presencial que es realitzarà en el Col·legi Major Universitari “Rector Peset” de la Universitat de València el dia 30 de juny de 2018. Aquest “workshop” serà transmès i es podrà seguir de forma virtual a través de la pàgina de Facebook de la revista.

La metodologia de el “workshop” consistirá en una sèrie de tertúlies dialògiques dels textos presentats pels diferents participants a l’esdeveniment.

Participació: Per a poder participar de la trobada els participants, tant presencials com a virtuals, hauran d’aportar una comunicació (estudi, assaig o experiència pràctica) que desenvolupe el tema central de la trobada: La Ciberanimació com a pràctica d’una ciutadania digital activa en el context de l’acció sociocultural.

Comunicacions: Les comunicacions podran ser enviades en qualsevol format o suport transmedia: text escrit, sèries de imagens, videos, aplicacions digitals o qualsevol altre format de comunicació a l’adreça   https://form.jotformeu.com/80707054401346

El comitè científic de l’esdeveniment seleccionarà els textos participants en funció del seu contingut i significació. Independentment de l’idioma en el qual estan cadascuna de ls comunicacions la presentació i debat dialógic es realitzarà en llengua castellana.

Les comunicacions escrites seran publicades per la Revista “Quaderns d’Animació i educació social” tant en format paper (amb el corresponent ISBN) com en format digital. Per a les comunicacions en un altre tipus de suports la revista podrà proposar als seus autors alguna fórmula per a la seua difusió i publicació. El termini per al envio de comuicaciones acabara el 31 de maig de 2018.

L’organització podrà admetre participants en el “workshop” que no presenten comunicació, sempre en funció de les places disponibles.

ORGANIZA 

quadernsanimacio.net 

COLABORA

CRIE. Grupo de Investigación de la Universidad de Valencia  

CASC_CAT 

Colegio Mayor Rector Peset de la Universidad de Valencia   

educaciotransformadora.wordpress.com

ineditviable.blogspot.com.es

Resultado de imagen de quaderns d'animació socioculturalEl nostre amic Mario Viché director de la Revista ens fa aplegar la carta següent:

Estimadas amigas y amigos.

Una vez cerrado el plazo de presentación de comunicaciones para el Workshopp CIBERANIMACIÓN 2018 os comunico que la actividad se desarrollará en el Colegio Mayor Rector Peset de la Universidad de Valencia entre las 10 y las 14 horas del dia 30 de junio próximo.
El encuentro se desarrollará según el siguiente temario.
1. Ciberanimación y narrativas transmedia. Tercer estadio en la globalización de la comunicación diigitalizada.
2. Interrogantes y reflexiones en torno a la Ciberanimación: big data, dialéctica control/privacidad, movilización social y comunicación alternativa.
3. La praxis de la Ciberanimación: Criterios e indicadores que definen esta práctica sociocultural.
4. Presentación y análisis de proyectos en el campo de la geolocalización, el activismo social, la comunicación crítica, el cibervoluntariado.
 Invitarte también a quedarte a comer con nosotros en el Colegio Mayor por un precio de 6 euros y participar de la tertulia que se desarrollará posteriormente hasta aproximadamente las 18 horas.
Las inscripciones de CIBERANIMACIÓN 2018 quedan abiertas durante todo el mes de junio hasta completar aforo por lo que si tienes alguna colega, alumna o alumno que desee participar puede hacerlo a través del formulario de inscripción: https://form.jotformeu.com/80707054401346
Un saludo
Mario Viché
 
OTROS SERVICIOS Alojamiento y desayuno (noche del 29) en el Colegio Rector Peset: 41,48 euros  Comida dia 30 en el Bufet del Colegio Rector Peset: 6 euros

PER A SABER-NE MÉS:

 

 

Post a Comment