Intercanvi d’experiències educatives a través dels mitjans audiovisuals

El CEFIRE de Torrent té el plaer de convidar-vos a la presentació del DVD que recull més de 50 curtmetratges realitzats pels centres educatius de la Comunitat Valenciana i que és fruit de les I Jornades Autonòmiques Audiovisuals Expressar i comunicar a través dels mitjans audiovisuals

Volem presentar-ho a la comunitat educativa i fer una jornada d’intercanvi d’experiències audiovisuals amb els centres que han participat. En aquest acte, també volem reconèixer la tasca del professorat implicat així com mostrar les avantatges de treballar l’audiovisual dins de l’escola.

La trobada tindrà lloc el dijous 4 de febrer a les 10.00 del matí a la Sala Luis G. Berlanga. Edif. Rialto – Plaça de l’Ajuntament,17 (València)

En aquest acte lliurarem les còpies del DVDs als centres participants i per això contarem amb un padrí excepcional com és el director de cine d’animació Pablo Llorens.

El programa d’activitats serà el següent:

  • 9’30 a 10’00: Recepció.
  • 10’00 a 11’30: Presentació a càrrec del cineasta Pablo Llorens. Visionat i lliurament de DVDs. Intercanvi d’experiències.
  • 11’30 a 12’00: Pausa.
  • 12’00 a 13’30: Conferència Ús adequat de la imatge i el so en les produccions audiovisuals escolars, a càrrec de Javier Pinyol, tècnic del registre de la propietat intelectual.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç: Intercanvi d’experiències educatives a través dels mitjans audiovisuals (15TO70IN404)

Programa_CEFIRE[/fusion_text]

Post a Comment