Entrades Invitació Preestrena EL ORDEN DIVINO dia 19 a les 20:30h Cines LYS

Tenim el plaer d’invitar-te al cinema . El programa “Agarralo como puedas” de la ràdio 97.7,  dedicat al Setè Art,  i coordinat pel nostre soci Fernando Franco, organitza la preestrena de la pel·lícula
El orden divino” que tindrà lloc el dimarts vinent, 19 DE JUNY del 2018 a les 20.30 h en els Cines LYS   PASSEIG  RUZAFA Nº 3.
Sabem que coincideix amb el nostre acte de la cultura en el Museu de Belles Arts; però com finalitzarà a les 20h.és compatible amb anar-nos al cine.
 
Disposem de 10 entrades invitació dobles (persona i acompanyant, 20 butaques) que assignarem segons ordre de petició (prioritzant a les persones associades).
Cal sol·licitar-nos-les posant un correu a acicom@acicom.org donant el teu nom i si vas acompanyat/da,  (per aprofitar totes les butaques) i sempre abans del dilluns dia 18 a la nit.
Adjuntem informació sobre aquesta pel·lícula que arreplega la lluita d’unes dones per aconseguir el sufragi femení en Suissa en 1971
“EL ORDEN DIVINO”    DIRIGIDA PER PETRA VOLPE
SELECCIONADA PER SUÏSSA PER Als OSCAR 2018
 Sinopsis:    En 1971, les dones encara no podien votar a Suïssa. Nora és una jove mestressa de casa i mare de dos fills que viu en un pintoresc poble xicotet. És una persona tranquil·la que compta amb la simpatia de tot el poble. Quan el seu marit li prohibeix acceptar un treball a temps parcial, la frustració la porta a convertir-se en el paradigma del moviment sufragista de la seua ciutat. La seua nova fama comporta humiliació, amenaces i la possible fi del seu matrimoni, però ella es nega a fer marxa enrere i convenç a les dones del poble per a anar a la vaga mentre descobreix aspectes sorprenents sobre el seu propi alliberament. Les tranquil·les  vides dels seus veïns es veuran afectades per complet.
ElOrdenDivinoWeb-Baixa-baix

PER A SABER-NE MÉS:

Post a Comment