ASSEMBLEA persones associades ACICOM, 26/6/2018

Si eres persona associada, estàs convocada; però també pots decidir ara sumar-te, t’invitem

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA DE SOCIS I SÒCIES D’ACICOM
DIMARTS 26 DE JUNY, 19h EN CA REVOLTA.

Companys i companyes, vos convoquem esperançats en aquesta nova etapa política i mediàtica que s’ha obert recentment, exemples com l’èxit de la moció de censura i l’inici de la programació d’À punt, són mostres d’aquest nous temps possibles.
Il·lusionats amb els nous projectes que estem impulsant en ACICOM i amb un nou equip tècnic ampliat que ens permetrà avançar en la consecució d’alguns dels objectius com la convocatòria de joves investigadors de la comunicació, el Festival Cinema Ciutadà i Compromés. la formació d’associacions i entitats públiques en comunicació, etc..
Vos animem a participar en una assemblea molt important, en la qual aprovarem la memòria del 2017, els pressupostos i les formes de participació de les persones associades en ACICOM.
A més, gaudirem de una breu mostra d’un dels nostres treballs més innovadors: you tubers socials valencians.
Volem que tots i totes pugam contribuir al nostre objectiu fundacional: millorar la dieta mediàtica i cultural de la ciutadania.
Presentarem també alguns nous projectes, com: 

– L’observatori dels mitjans de comunicació; per a desenvolupar un seguiment continuat dels mitjans, per a difondre allò que considerem de gran valor i per a denunciar tot el que no ens agrada dels mitjans. 
– La producció de continguts propis, com realitzar articles i vídeos sobre la realitat dels mitjans de comunicació.
Ens trobem en un moment esperançador, després de molts anys de nefasta gestió dels mitjans de comunicació públics, les portes i les finestres de la informació es poden obrir per a la ciutadania, els professionals i el periodisme digne.

Ordre del dia:

1. Benvinguda Plantejament de l’assemblea
2. Situació actual i perspectives de futur d’ACICOM
3. Acreditació de les persones associades que es troben al corrent com a sòcies per
poder votar si es cau
4. Memòria del 2017
5. Balanç econòmic del 2017
6. Línies d’actuació del 2018
7. Pressupost 2018
8. Intervencions generals, suggeriments, aportacions, temes plantejats pels assistents

Al finalitzar l’assemblea tindrem allí mateix un sopar tertúlia de confraternització
Vos esperem el dimarts 26 de juny a Ca revolta als 19 h. Vos preguem que confirmeu  l’assistència a l’assemblea, contestant al correu acicom@acicom.org, i al sopar per organitzar-nos.
Fins a l’assemblea!

“Reproduïsca aquesta informació, faça-la circular pels mitjans al seu abast: a mà, a màquina, oralment. Mane còpies als seus amics: nou de cada deu les estaran esperant. Milions volen ser informats. Trenque l’aïllament. Torne a sentir la satisfacció moral d’un acte de llibertat.” Rodolfo Walsh.

Benvolguda sòcia, benvolgut soci: el dimarts dia 26 tindrem assemblea i sopar tertúlia posterior, ens encantaria compartir amb tu un muntó d’idees i projectes, així com escoltar les teues opinions i propostes.Tenim moltes novetats per a presentar-les

Et deixem la convocatòria i et preguem que ens confoormes si podrem gaudir de la teua assistència , tant a l’assemblea com si et quedes al soparet, per tal de tindre organitzada la logística.
Document convocatòria en pdf 20180626 ASSEMBLEA juny 2018
Assemblea
20180626 Assemblea ACICOM

Post a Comment