Assemblea General Extraordinària – 20 de desembre (18.30h)

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

Benvolguda sòcia, benvolgut soci:

Per la present et convoquem a l’Assemblea General Extraordinària d’ACICOM que es celebrarà el pròxim dia 20 de desembre de 2016, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18:30 en segona, en la sala de juntes de la nostra Seu, al carrer Portal de Valldigna, 5 Baix 2, de València.

ORDRE del dia dels temes a tractar serà el següent:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’ordre del dia.
  2. Proposta de renovació dels Estatuts Socials d’ACICOM.
  3. Avaluació de les principals activitats de 2016: Festival CCC, la comunicació: eina d’apoderament de la ciutadania, etc.
  4. Suggeriments, propostes, preguntes, etc.

En aquesta Assemblea volem establir quins seran els espais i les motivacions que impulsaran els projectes futurs d’ACICOM. Per això, és molt important comptar amb les teues aportacions, els teus suggeriments, etc.

Així, vos convidem a tots i totes les associades al berenar-sopar que hem organitzat i que servirem en la nostra SEU per continuar junts xerrant, comentant i discutint fins que el cos aguante. També estaran els estudiants en pràctiques i serà una oportunitat per conèixer-nos millor sense estar pressionats per la habitual falta de temps.

Ens agradaria que vinguéreu molts per compartir amb vosaltres una vetllada interessant i divertida. Vos esperem.

Per tal de saber quanta gent assistirà a l’Assemblea, vos demanem que vos inscriviu mitjançant aquest formulari: https://goo.gl/7XQa9c

Una forta abraçada.

[/fusion_text][/fullwidth]

Post a Comment