Assemblea ACICOM. Dimarts dia 23 de juny a les 18h. al local social

Resultat d'imatges de assemblea

ACICOM celebra l’Assemblea General el proper dimarts dia 23 d ejuny a les 18h. al local social de Portal de Valldigna, 5 Baix.

Encara estàs a temps d’unir-te a la colla acicomera (si no eres persona associada encara)  Fitxa donar-se d’alta com a persona associada a ACICOM i domiciliació bancària

                València 9 de juny de 2015

Benvolguda sòcia, benvolgut  soci:

Per la present et convoquem a l’Assemblea General d’ACICOM que es celebrarà el pròxim dia 23 juny 2015, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18:30 en segona, en la sala de juntes de la nostra Seu, al carrer Portal de Valldigna, 5 Baix de València.

ORDRE del dia dels temes a tractar serà el següent:

  1. Lectura i aprovació si escau de l’acta anterior.
  2.  Aprovació, si escau, de l’ordre del dia.
  3. Presentació i valoració de la memòria de gestió 2014: projectes i activitats desenvolupats des de la darrera assemblea.
  4. Presentació i aprovació si escau de l’informe econòmic 2014 i del pressupost 2015.
  5. Altes i baixes de persones associades.
  6. Projectes en curs, i propòsits per al 2015.
  7. Renovació i/o ratificació de càrrecs del Consell de Gestió i del Consell Permanent. 
  8. Suggerències, propostes, preguntes, etc.

Esperem comptar amb la teva presència en esta assemblea, vore’ns totes i tots al menys una vegada a  l’any i poder valorar entre totes les persones associades la marxa d’ACICOM, coses a millorar, aspectes a bandejar, idees i iniciatives noves que entre tota la gent assistent i, al caliu del debat, puguen eixir. A més a més, podràs vore com a quedat la seu després d’haver-la pintat i endreçat.

Després de l’Assemblea, que durarà unes dues hores, hem organitzat un soparet, la nostra vicepresidenta Emilia Bolinches ens proposa un lloc assequible (15 euros)  on poder continuar xerrant i somniant millorar les coses per a fer-les realitat. I com ja tindrem nou govern ens podrem felicitar i brindar totes i tots per la nova etapa que se’ns obri.

T’agraïm que ens confirmes la teua assistència, i si vols vindre al sopar, que ens avises com a molt tard el dilluns dia 22 de  juny (volta de correu o telèfon).

T’esperem.

Jose Ignacio Pastor                                                M. Carme Molina

President ACICOM                                               Secretaria ACICOM

 

C/ Portal de Valldigna, 5 Baix 2 46003 -VALENCIA

Telèfon: 960 722 884      Mòbil: 665 58 53 89        

CIF.: G-98216211

Si vols interaccionar abans i participar, pots fer-ho mitjançant l’esdeveniment de facebook creat https://www.facebook.com/events/404249559770948/

Post a Comment