“AUTORÍA FEMENINA: UNA MIRADA QUE INCLUYE”. Mesa Redonda, organizada por la Delegación de CIMACV . 25-6-2015 a les 19:30h.

Resultat d'imatges de cima mujeres cineastas

ACICOM ha establert col·laboració amb CIMA-CV, gràcies a la nostra sòcia Rosana Pastor, a la vegada Presidenta de CIMA Comunitat Valenciana.

Enguany es donarà un Premi CIMA en el marc del Festival Internacional CINEMA JOVE, i també ha estat organitzada una Mesa Rodona sobre:

Volver a Home

“AUTORÍA FEMENINA: UNA MIRADA QUE INCLUYE”.

Dijous, 25 d ejuny , a les 19:30h. al Service Room Lounge Bar- Hotel Astoria

La mesa estará composada per:

Virginia Yagüe, guionista i Presidenta de CIMA

Verónica Cerdán, directora, investigadora, i sòcia de CIMA

Claudia Pinto Emperador, directora, guionista i sòcia de CIMA i EDAV

Modera Rosana Pastor, actru, directora i  Delegada de CIMA CV

Col·loqui posterior amb les assistents.

La Delegació de CIM (Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals), a la Comunitat Valenciana (CIM CV), ha engegat el Premi CIM, que passa a formar part des d’enguany del Palmarès de *Cinema *Jove.

El Premi CIM, atorgat per un jurat independent, premiarà la millor pel·lícula dirigida per una dona entre les presentades a la Secció Oficial de Llargmetratges, Secció Oficial de Curtmetratges, i a la Secció Panorama Valencià.

CIM reuneix a més de 300 dones professionals de l’audiovisual a nivell estatal, amb una finalitat comuna: fomentar l’accés de les dones a l’esfera audiovisual, promoure una imatge real i no esbiaixada de la dona en els mitjans audiovisuals, i defensar la presència paritària de dones en totes les àrees públiques relacionades amb els mitjans audiovisuals.

Amb el patrocini de:

Patrocinadors CIMA 2015

 

Per a saber més:

Per si no pots vindre , streaming – transmissió per a les activitats del dia 25:

Encuentro con Irene Escolar y Mesa Redonda organizada por CIMA (Asociación de Mujeres Cineastas y de Medios Audiovisuales):  AUTORÍA FEMENINA: UNA MIRADA QUE INCLUYE

http://mediauni.uv.es/cinemajove

Si vols saber més sobre CIMA

http://cimamujerescineastas.es/

 

 

 

Post a Comment