ACICOM felicita a Alfred Costa i hem sol·licitat a la CVMC fer pública tota la informació relacionada amb la selecció del Director General

Resultado de imagen de alfred costa

Des d’ACICOM felicitem al candidat ALFRED COSTA a dirigir els mitjans de comunicació públics depenents de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

Desitgem que es produeixa el seu nomenament el més aviat i ens oferim a col·laborar i cooperar amb ell i el seu equip, per a la millora de la dieta mediàtica i cultural de la ciutadania valenciana.

La nostra posició sempre serà de col·laboració, a la vegada que de crítica constructiva.

 

SOL·LICITEM QUE ES FAÇA PÚBLICA TOTA LA INFORMACIÓ DE LA SELECCIÓ, INCLOENT ELS PROJECTES PRESENTATS PELS ALTRES 9 PERSONES PRESENTADES

Ahir  mateix vam procedir a exercir el nostre dret d’accés a la informació,  i hem sol·licitat formalment a la CVMC que es faça pública tota la documentació relacionada amb el procés selectiu realitzat, mitjançant document presentat per registre de la seu electrònica.

Us adjuntem el text i el justificant de la sol·licitud d’informació realitzada

Sol·licitem tindre accés i rebre tota la documentació presentada per tots i cadascú dels aspirants, especialment pel que fa als projectes presentats.

En cas d’existir qualsevol limitació d’accés per l’aplicació del Reglament de Protecció de Dades, exigim la ponderació necessària entre el dret d’accés a la informació i la protecció de dades personals; però sempre facilitant-nos la informació sol·licitada, encara que haja de ser anonimitzades a o desagregades algunes de les seus parts més susceptibles de fer-ho.

Cal tindre en compte la transcendència de la decisió adoptada, per la qual cosa pensem que és imprescindible que el Consell Rector done comptes del procés de presa de decisions realitzat, garantint la seua Transparència i Bon Govern.

A la vegada suggerim que la citada informació sol·licitada, a banda de ser-nos facilitada com associació, siga aportada com a publicitat activa en el portal de transparència de la CVMC, be en l’apartat corresponent de processos selectius o bé en la seua pàgina principal com a projectes presentats.

Creiem que així millorem la percepció ciutadana de la SAMC, À Punt i de la CVMC, donant un bon exemple de govern obert i enfortint la figura del proper director general.

Apuntem també que en la tramitació de la seu electrònica del Dret d’Accés a la Informació no existeix la CVMC (com hauria d’existir d’acord amb la normativa vigent de transparència); per la qual cosa formulem la present sol·licitud adreçant-nos a la Presidència de la Generalitat

20200205 Justificant Sol·licitud d’Informació d’ACICOM al CVMC, sobre procés de selecció de la Direcció General de la SAMC

 

NdP sobre nomenament d’Alfred Costa com a candidat a la Direcció General d’À Punt

 

Post a Comment