ACICOM CELEBRA EN QUART EL DIA MUNDIAL D’INTERNET. 17 de maig de 2013 a l’Espai de Creació Jove

ACICOM s’adhereix a la celebració del Dia Mundial d’Internet, també conegut com Dia Mundial de la Societat de la Informació, col·laborant i sumant-nos a la iniciativa de l’Ajuntament de Quart de Poblet.
Existeix un ample ventall d’entitats en tot el món, que celebren aquest Dia Mundial. Pots consultar totes les activitats que s’organitzen en:
Día Mundial de las Telecomunicaciones y de la Sociedad de la Información
Juan Medina Cobo, soci d’ACICOM i Regidor de  Govern Obert, Comunicació, Joventut i Esports de  l’Ajuntament de Quart, ha tingut aquesta interessant iniciativa.
Invitem a totes les persones que ho desitgen i puguen, associades o no, a participar en la jornada. Cal dir que potser especialment interessant per a totes aquelles interessades pels temes relacionats amb la cultura, les arts, la creativitat, les ciències polítiques, la comunicació, el govern obert, la joventut, etc.

Les instal·lacions de Quart de Poblet són magnífiques, i  en concret cal destacar el canvi de paradigma que suposa  la transformació de l’antic escorxador (“matadero”) en un lloc ple de vida, creativitat i expressió per banda dels joves. Una bona metàfora del que cal fer a la nostra societat.

Es pot aplegar fàcilment en metro i també és molt fàcil aparcar, en les rodalies de l’estació del metro si acudeixes en vehicle particular. Els ponents invitats són del més alt nivell que existeix en l’actualitat.

Inscripció Jornades de Espais Creatius a Ciutats Obertes (punxa)

Espai de Creació Jove

punxa per vore mapa i més informació


Post a Comment