EL MODEL COMUNICATIU DAVANT LA CRISI SISTÉMICA La multidifusió digital de continguts. Dimarts dia 21 de maig a les 18,30h.

banner_nauXXI

NAU XXI és un projecte de la Universitat de València per contribuir de manera decidida tant al debat social com intel·lectual. Des del núvol d’Internet pretenem transferir el nostre coneixement a la societat.  En primer lloc, volem identificar problemes socials, i després, reinventant la democratització del saber iniciada el segle XIX, però aprofitant els avantatges de les noves tecnologies i la cultura, volem aportar eines acadèmiques per a la innovació sociocultural.

ACICOM  va conèixer de primera mà, a una reunió amb el Vicerector de Cultura, Antonio Ariño, aquesta interessant proposta, que centrarà el debat sobre la Comunicació i vam decidir de seguida recolzar amb tots els nostres mitjans aquest debat tan actual i relacionat amb la nostra missió i visió, com associació, de la comunicació i de la ciutadania.

ACICOM recolza aquesta iniciativa i vos invitem a totes les persones interessades a participar.

De la mà del prestigiós Enrique Bustamante que junt amb professors de la Universitat de València, amb els que habitualment col·laborem,  participaran a la Taula Rodona del Claustre Obert.

Per altra banda els experts d ela Universitat de València han elaborat un Informe previ que sitúa el debat, i facilita i incentiva el debat de la societat i de l’Acadèmia

Falla alguna cosa en els mitjans de comunicació actuals? Més mitjans -per les possibilitats que ofereix Internet- és sinònim de pluralitat? Quin és l’escenari dels mitjans a Espanya i a València. El catedràtic Enrique Bustamante parlarà sobre això a LA NAU Centre Cultural de la Universitat de València i en la plataforma NAU XXI hem penjat un informe fet -ex profeso- sobre el tema pels professors, Miquel Francés, Guillermo López i Josep Gavaldà.

El catedràtic Enrique Bustamante participa en una taula redona sobre els canvis en el sistema mediàtic

El catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Complutense de Madrid, Enrique Bustamante i els professors de la Universitat de València, Miquel Francés i Guillermo López seran els protagonistes de la taula redona Democràcia i informació: canvis en el sistema mediàtic i crisi, que se celebrarà al Centre Cultural la Nau de la Universitat, el pròxim dimarts, dia 21 de maig. El debat estarà presentat i moderat pel vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño.

La conferència, d’accés lliure fins a completar-ne la capacitat, serà a l’Aula Magna de l’edifici històric de la Universitat de València, a les 18.30 hores, i es podrà seguir en directe per la televisió de la Universitat (http://mediauni.uv.es/tv).

claustre obert

Aquest debat s’inscriu en la programació de Claustre Obert, l’espai de reflexió creat per la Universitat de València i el diari EL PAÍS per analitzar els temes d’actualitat social i econòmica, amb vocació plural i oberta.

Previ al debat, NAU XXI, recull l’informe. EL MODEL COMUNICATIU DAVANT LA CRISI. La multidifusió digital de continguts, elaborat ex profeso per a NAU XXI, pels professors de la Universitat de València, Miquel Francés, Guillermo López i Josep Gavaldà. Ja el pots llegir, deixar el teus comentaris o preparar preguntes per al debat presencial amb els autors.

EL MODEL COMUNICATIU DAVANT LA CRISI SISTÉMICA

La multidifusió digital de continguts

Pots descarregar-te aquest informe punxant en la imatge o el text

Pots participar i dir la teua en el debat que ja està iniciat en http://nauxxi.uv.es/?p=1437

Post a Comment