Voleu inscriure la vostra sala per a les activitats del X FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS FCCC2024?

Sala de CinemaVOLEU UNIR-VOS I SER SEU DEL X FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS FCCC2024?

Conveni-acord de participació com a
Seu Col·laboradora del FCCC2024
X FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS

Un any més, i van 12, des d’ACICOM impulsem el Cinema Ciutadà i Compromés, un festival de cinema que té la seua raó de ser en el suport i compromís amb la ciutadania i tots els agents i actors socials de la nostra societat.

El nostre/vostre Festival potser ja que siga el més gran de tot el País, doncs en 2019 per exemple, vam aplegar a tindre 42 sales de projecció i 62 entitatscol·laboradores, cobrint un ample ventall de localitats.

Les entitats no lucratives són un eix fonamental de la nostra programació. És per això que un any més apostem fermament per programar gran part del festival en diferents sales de gran importància social del nostre territori.

Enguany volem donar un pas més enllà, i avançar cap a un model més autogestionat de les sales cíviques que participen al FCCC2024, aconseguint una major implicació i la creació de sinergies que multipliquen l’impacte sobre la societat.

Volem desenvolupar les aliances entre tota la ciutadania organitzada que dia darrere dia treballem per fer de la nostra societat un lloc més just. Creiem que ha aplegat el moment d’aconseguir una major implicació i coordinació entre tots i totes.

L’esperit del Festival és dur el cinema on està la ciutadania i no només esperar que la ciutadania acudisca al cinema.

Si a més a més podem aconseguir convertir les projeccions en una experiència col·lectiva, millor que millor: visionat en pantalla, gran, col·loquis i debats sobre les temàtiques dels audiovisuals, interacció directa amb els creadors i creadores, activitats complementàries, etc.

Volem estretar la col·laboració entre les entitats de les sales i l’equip que organitzem el FCCC2021, explicitant i formalitzant els compromisos mutus, per fer palesa una relació més concreta, sincera i compromesa.

Hem preparat uns acords de col·laboració que concreten responsabilitats i regles de joc, i així aconseguir que el X Festival Cinema Ciutadà Compromés 2024 siga encara millor que en anteriors edicions.

Ser una de les Sales Socials Interessada en participar com a seu del FCCC2024  suposa comprometre a:

 • Omplir el formulari de sol·licitud per a participar com a seu col·laboradora del FCCC2024 amb la informació que requereix (punxa damunt): 

https://bit.ly/Inscripció-Sala-FCCC2024

 • Nomenar una persona com a responsable de Sala, la qual serà el contacte directe amb l’organització del FCCC2021 i estarà present en totes les projeccions que es realitzen a la sala
 • Enviar a l’equip responsable de l’organització del FCCC2024 tot aquell material relacionat amb la comunicació de l’entitat que considereu oportú. (logos, xarxes socials, adreces, etc.)
 • Preparar les instal·lacions i provar la imatge i so a projectar, una hora abans de cada projecció amb els materials que seran facilitats des de l’equip del Festival.
 • Tindre preparat el dia de la sessió tot el material tècnic que en el formulari de sol·licitud s’haja indicat com a disponible.
 • Dur a terme una comunicació activa de les activitats relacionades amb el festival per tal de convocar als màxims assistents possibles
 • Complir amb tots els permisos per a dur a terme l’activitat programada a la sala.
 • Entrar a formar part de l’equip del FCCC2024

 

D’altra banda, ACICOM, entitat organitzadora del FCCC2024 es compromet a:

 • Nomenar una persona com a responsable de l’organització del festival, la qual serà el contacte directe amb el responsable de Sala
 • Nomenar una persona com a responsable de la sessió, la qual mantindrà un contacte directe amb el responsable de sala.
 • Enviar al responsable de Sala material de difusió relacionat amb el FCCC2024 i de la sala en concret. (logos, xarxes socials, sinopsis i informació de les projeccions, cartel base, etc.) amb una antelació mínima d’una setmana abans de cada projecció
 • Assessorar i donar suport tècnic per preparar tot el necessari per a dur la projecció amb suficient garantia de qualitat
 • Gestionar la possibilitat de participació de persones creadores dels audiovisuals a projectar o coorganitzar col·loquis, activitats paral·leles, etc. a les projeccions..
 • Difondre i donar visibilitat de les entitats i sales que participen
 • Incloure a la/les persones responsables de les sales en l’equip del FCCC2024
 • Posar el Logo de l’entitat i/o sala en tota la difusió
 • Tindre lloc reservat en el protocol de la gala de cloenda i lliurament de premis del Festival

A continuació us deixem l’enllaç al formulari per facilitar la vostra implicació com a sala de projeccions i activitats culturals del X Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2024:

https://bit.ly/Inscripció-Sala-FCCC2024

 

Per a qualsevol aclariment, dubte o sol·licitud d’informació addicional, podeu posar-vos en contacte amb l’organització a través del correu: comunicacio@acicom.org o gerencia@acicom.org
També directament a la nostra seu:
Despatx 202, OCTUBRE Centre de Cultura Contemporània
C/ Sant Ferran,12. 46001, València
Telèfon: 962 074 940; mòbil: 665 585 389.

 

Desitjant comptar amb la vostra participació al X Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2024, rep una cordial salutació en nom de tot l’equip que ho fem possible, i desitjant comptar amb tu,

 

Jose Ignacio Pastor Pérez

Director del X Festival Cinema Ciutadà Compromés