VIRALITATS, diari adolescent del confinament, una producció d’InfoTV i Antàrtida

El nostre soci, Juli Esteve, en fa aplegar un excel·lent treball que han realitzat

Viralitats és un programa produït per InfoTV i Antàrtida, amb la col•laboració de l’AVL, dedicat a la vida dels adolescents en este temps de confinament.

foto de Infotv València.

Viralitats consta de tres capítols construïts amb els testimonis dels protagonistes, dels seus familiars i del seu professorat, com també amb els vídeos que ens han enviat sobre com viuen este estat d’alarma.
Tres capítols construïts amb els testimonis dels protagonistes, dels seus familiars i del seu professorat. I amb vídeos que ens han enviat sobre com viuen este toc de queda. La majoria d’ells han pres part en el programa ‘Rosquilletres‘, d’À Punt Mèdia.

Dedicat als pensaments, les vivències, les diversions i les emocions de la nostra joventut tancada a casa

VIRALITATS 1

VIRALITATS 2

Ací teniu ja el capítol següent, Viralitats 02, on els i les adolescents parlen, entre altres coses, del treball domèstic, de la convivència a casa, del joc que dona eixir al balcó i del que s’han ensenyat amb esta epidèmia, tot i les boles i fake news que circulen.

Tant de bo que vos agrade! https://youtu.be/YKan46pcj6s

VIRALITATS 3

En este capítol els i les entrevistades ens conten el que saben i el que temen del virus, les ganes que tenen de tornar a eixir, el que més agradaria fer en eixe moment i també el que, quin remei!, els toca fer cada dia.

Gràcies a tots/totes els que han participat en esta experiència comunicativa que tan interessant ens ha resultat.

Més que mai, salut!

Si vols seguir el que fa INFO-TV:

https://www.facebook.com/infotv.valencia/

 

Post a Comment