VII JORNADES CONTD La Televisió Intel·ligent i els continguts transmèdia. València, 15 de maig de 2014

ACICOM col·labora un any més amb les magnífiques Jornades sobre Continguts de la Televisió Digital que organitzen la Universitat de València i el Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals . Enguany el tema central és la televisió intel·ligent. Volem analitzar el repte que internet ha suposat per a la producció audiovisual, que s’ha traduït en agilitat narrativa i en una nova relació entre el públic i els projectes audiovisuals: els continguts transmèdia.

No t’ho pots perdre!

Anunci CONTD VII

 

La Universitat de València i el Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals organitzen les Jornades CONTD de Continguts per a la Televisió Digital que se celebren cada primavera a València des de l’any 2007.

Des d’aleshores són un espai d’anàlisi per als experts i investigadors en continguts, els creadors i innovadors de nous formats, els teledifusors i els professionals de la producció audiovisual. Una referència des de la que tendir ponts de diàleg entre tots els agents implicats en el procés: indústria, universitat i administració.

En elles diversos experts i professionals debaten i exposen les seues diferents visions sobre el sector audiovisual durant les conferències i les taules redones que conformen el programa de cada any. Amb les seues aportacions i les del públic assistent, les Jornades CONTD s’han convertit en un fòrum on reflexionar sobre els continguts televisius en el context de redefinició contínua de l’escenari audiovisual espanyol.

Les jornades que són retransmeses en directe a la seua pàgina web, acaben amb una sessió de pitching en la que els estudiants del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals presenten els seus projectes a una representació de la indústria audiovisual.

Tots els vídeos i conclusions resultants de les jornades poden ser consultats en esta web. Les Jornades CONTD estan obertes al públic en general, encara que estan especialment dirigides a:

– Estudiants dels graus i postgraus relacionats amb la comunicació.

– Professionals del sector audiovisual.

– Investigadors i experts dels mitjans audiovisuals.

Programa CONTD VII

 

INSCRIPCIÓ OBERTA

PLACES LIMITADES A l’AFORAMENT DE LA SALA

Ja pots realitzar la teua inscripció en:

http://contd.uv.es/inscripcion.php

Per a saber més, consultar anteriors jornades, seguir per streaming les jornades, etc.

http://contd.uv.es/

 

BASES DE PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS   

1. Les VII Jornades CONTD ofereixen la possibilitat de presentar comunicacions sobre el tema central d’aquesta edició: LA TELEVISIÓ INTEL.LIGENT I CONTIGUTS TRANSMÈDIA en les seues diferents perspectives d’anàlisi: l’evolució de la programació i els continguts; nous formats per a la multidifusió digital; l’evolució del consum mediàtic i les audiències; i les noves fórmules de producció i explotació.

2. Es lliurarà, juntament amb el títol de la comunicació, un resum de la mateixa amb un màxim de 500 paraules i un mínim de 300 abans del 30 d’abril de 2014 a l’adreça contd.info@uv.es. S’afegiran les dades personales: nom i cognoms; universitat, institut o empresa; adreça postal, telèfon i correu electrònic.

3. Un comité científic seleccionarà 12-14 comunicacions entre les propostes rebudes atenent a la seua adequació al contingut del tema central de les jornades, així com per la seua qualitat i interés. Als autors d’aquestes comunicacions se’ls informarà que han estat seleccionades abans del 3 de maig de 2014. Aquells que presenten comunicacions seleccionades hauran d’omplir la inscripció online i enviar electrònicament o per fax el rebut bancari acreditatiu del pagament de 100 € abans del 10 de maig de 2014.

4. Les comunicacions seleccionades es presentaran en dues sessions paral·leles durant el matí del 15 de maig de 2014 desde les 12 a les 14 hores en l’Aula Seminari de l’edifici La Nau de la Universitat de València. L’ordre de les intervencions s’establirà una vegada realitzada la selecció definitiva.

5. Les comunicacions de major interés entre les seleccionades i presentades durant les Jornades formaran part d’una futura publicació.

6. Per a formar part de la publicació, els autors hauran d’enviar el text definitiu abans del 30 de juny de 2014 a l’adreça contd.info@uv.es. Les normes d’edició s’expliquen a continuació. Aquells textos que no complisquen les normes d’edició serán retornats als seus autors.

7. Les comunicacions hauran de ser inèdites i tindran una extensió màxima de 6.000 paraules i una mínima de 4.000 paraules. Es presentaran en format Word (Times New Roman 12, interliniat 1.5, marges justificats).

8. Les notes aniran al peu de la pàgina (Times New Roman 10, interliniat senzill, marges justificats).

9. Format de les cites. Les cites es realitzaran dins del text, segons el següent format: (autor, any: pàgines); per exemple: (Martínez, 1997: 24-27). Al final del text es llistarà la bibliografia citada d’acord amb el següent format:

– Llibres: TURKLE, Sherry (1997). Life on the screen. Identity in the age of the Internet, New York: Touchstone.

– Capítols de llibre: STRATTON, John (1997). “Cyberspace and the Globalization of Culture”, en David PORTER (ed.). Internet Culture, New York & London: Routledge, pp. 253-275.

– Artícles de revista: STARRS, Paul F. (1997). “The sacred, the regional and the digital” en The Geographical Review, vol. 87, no. 2, pp. 193-218.

– Artícles en premsa: TOURAINE, Alain. (2005, 12 de junio). “La impotencia de la socialdemocracia europea” en El País, pp.16-17.

– Internet: Les citas en mig del texto es realitzen igual que qualsevol altra font bibliogràfica. La referència llistada serà MARCOS-MARÍN, F. (2005). “Tecnología digital y cambio en el mundo islámico” en Telos (63). [publicación en línea]. Disponible desde Internet en: http://www.campusred.net/telos/editorial.asp [con acceso el 12-06-2005].

– Si es fa referència a dos obres del mateix autor i any:

– (Vázquez, 1990a): primera obra citada.

– (Vázquez, 1990b): segona obra citada.

 

 

 

Post a Comment