VERTIGEN, novel·la i RTVV unides gràcies a Empar Marco i Esperança Camps en Edicions Sembra

vertigen2

La novel·la ‘Vertigen’, està escrita a raig per les periodistes Esperança Camp i Empar Marco, a partir dels fets que han envoltat el tancament de Radiotelevisió Valenciana.

Vertigen, ja es troba a les llibreries.

Avui dimecres 2 d’abril, a les 19h ,al Col·legi Major Rector,a València, ACICOM ha assistit a la primera presentació del llibre.

Andreas és un periodista grec que ha patit en la pròpia pell la solsida del seu país i el tancament de la televisió pública ERT, de la qual era una de les cares més populars. Els col·legues valencians l’han convidat perquè explique la seua experiència en unes jornades que ha organitzat Nora, la secretària dels professionals de la informació. Al seu costat, i sota l’atenta mirada de Jonlenon, fotògraf de Presidència, assistirà a les intrigues i misèries del procés de tancament de Radiotelevisió Valenciana. Immersos en el ritme frenètic que marquen els esdeveniments, els tres seran víctimes d’un error que els col·locarà a la diana de l’extrema dreta d’ambdues ribes de la Mediterrània.

Esperança Camps i Empar Marco, les autores
http://www.vilaweb.cat/media/continguts/000/079/329/thumbnails/thumb_474__4.jpg

Vertigen, s’hi barregen diverses trames que ens arrosseguen cap a la caiguda lliure dels seus protagonistes, però també la d’una societat que s’aboca al caire del precipici. Amb una audaç barreja de realitat i ficció, les autores ens endinsen en els temors, les mesquineses i els anhels que conviuen a la convulsa València dels nostres dies.

Una breu panoràmica de la sala

No deixeu de comprar-ho i llegir-ho

Per a saber més:

Sembra Llibres

El Punt-Avui Un tàndem perfecte per explicar la convulsa actualitat de València

La Veu del PV ‘Vertigen’, una història absolutament real i absolutament inventada sobre RTVV

Vilaweb Avanç editorial: ‘Vertigen’

Ara.cat Empar Marco i Esperança Camps novel·len la fi de Canal 9

 Esdeveniment al facebook

Europa Press Esperança Camps y Empar Marco novelan el cierre de Radio Televisión Valenciana en ‘Vertigen’

 

 

Post a Comment