Vens a compartir la Gala de Cloenda del IV Festival Cinema Ciutadà Compromés?, dimarts dia 27 a les 19h. al Teatre Micalet. Reserva la teua butaca.

Vols reservar la teua butaca per a la Gala de Cloenda del IV Festival Cinema Ciutadà Compromés?

ACICOM lliurarà els premis en una gala amb una l’assistència de representants del món de la cultura, de l’audiovisual i del teixit associatiu valencià.

Gala Cloenda Festival de Cinema Ciutadà Compromés 2018

Dimarts  27 de novembre  19:00h  al Teatre Micalet (entrada per C/ Mestre Palau , 3)

ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) convoca la cloenda del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2017  amb la celebració de la gala de lliurament de guardons als audiovisuals premiats.

L’entrada es lliure fins a completar l’aforament, reserva la teua butaca mitjançant la inscripció en el formulari (punxa al damunt): 

https://goo.gl/6HcCKb

Lliurarem guardons als audiovisuals premiats en les categories de:

– Millor audiovisual

– Millor documental

– Micromecenatge

– Noves realitats socials

– Promoció del valencià

– Premi del públic

La Gala serà presentada per la periodista d’À Punt Mèdia, Clara Castelló i comptarem amb la participació de representants del sector audiovisual valencià i del teixit associatiu de la nostra terra.

Destacar l’assistència d’Enric Morera, President de les Corts Valencianes;  Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura i Esport; Manuel Mata,  Diputat Síndic Portaveu Grup Socialista Corts;  Abel Guarinós,  Director General del Institut Valencià de Cultura; Empar Marco,  Directora General de la CVMC;  Vicent Soler, Conseller d’Hisenda; Ana Noguera,  membre del Consell Valencià de Cultura; Toni Gisbert,  Secretari d’Acció Cultural del País Valencià; Manel Carceller i Sandre Llopis,  Plataforma per la Llengua.

Després del lliurament dels guardons, projectarem el documental “Amado Granell,  el valencià que va alliberar Paris.”

La quarta edició del Festival Cinema Ciutadà Compromés, impulsada per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, l’Institut Valencià de Cultura i la Direcció General de Reformes Democràtiques de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València, començà el 25 d’octubre i finalitzarà el 27 de novembre en la gala de cloenda.

Hem projectat 45 audiovisuals en cinc setmanes intenses de reflexió i projeccions en alguns casos agrupades sota 5 temàtiques:

llibertat d’expressió / memòria històrica / feminismes / territori / ciutadania

El Festival ha recorregut tota la geografia d ela Comunitat Valenciana, realitzant projeccions en sales de València, Elx,  Alacant, Ontinyent, Montserrat, Carcaixent i Castelló.

28 sales de projecció: Antiga Escola de Magisteri Ausiàs March, Associació Veïnal Tres Forques, Aula Magna de La Nau, Ca Revolta,Casa de Cultura de l’Ajuntament de Montserrat, Casal Jaume I Castelló, Casal Jaume I d’ACPV a Castelló, Casal Jaume I d’ACPV a Elx, CCOO-PV,CEIP Balmes, Cine Club UTIYE d’Ontinyent, Cines Babel, Cines Lys, Col·legi Major Rector Peset, Complex Administratiu 9 d’octubre dins de l’Antiga Presó Model, El Colector, Facultat de Geografia i Història UV, Facultat de Magisteri  de la Universitat de València, Fusionart Multiespacio,IES Lluís Vives, La Fàbrica de Hielo, L’Alquería de Vicent Martí, Octubre Centre de Cultura Contemporània, Sala Sant Llorenç de Carcaixent, Seu Universitària en Alacant de la UA, Teatre El Micalet, UGT-PV, Xalet del Doctor Bartual en La Punta

Creem sinergies amb la col·laboració de més de 50 entitats:Entitats col·laboradores
El festival ha comptat amb un gran ventall d’audiovisuals de diferents formats: curtmetratge, migmetratge i llarg, a més a més de d’actes d’humor i llibertat d’expressió amb Xavi Castillo, teatre, passejades per la València republicana, visita als refugis antiaeris, col·loquis i debats sobre les projeccions amb els directors i directores, col·lectius, assistentes i associacions.

També s’han programat dues sessions especials en col·laboració amb els festivals: Humans Fest (vinculat a la Fundació per la Justícia) i el Festival Dóna i Cinema.

El jurat ha estat coordinat per la periodista i vicepresidenta d’ACICOM,  Emilia Bolinches,  amb les col·laboracions de Marisa Crespo,  realitzadora; Pau Vergara, crític cinematogràfic de la Cartelera Turia; Jaime Millás, periodista i escriptor; Rosa Solbes, periodista; Ignacio Cort, crític de cine; Juan Miguel Company, crític i catedràtic d’Universitat; Giovanna Ribes directora, productora i guionista; Fernando Franco, crític de cine i programador; Helena Sánchez Bel,  directora i productora cinematogràfica.

,L’equip del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2018 ha estat conformat per:

  • Direcció: Jose Ignacio Pastor
  • President ACICOM
  • Coordinació del Jurat: Emília Bolinches
  • Vicepresidenta ACICOM
  • Coordinació Tècnica: Nelo Martínez i Pau Rodríguez
  • Comunicació: Nerea Alvarez i Carles López Cerezuela
  • Administració: Víctor Jarque
  • Fotografia: Alícia Gavara
  • Disseny Gràfic: Deima Jonusaityte
  • Equip:

Anna Senent
Carme Molina
Cristina Valero
Emili Payà
Fernando Franco
Francesc Picó
Jaime Millás
Pasqual Requena
Rosa Albero
Toni Gisbert
+ els responsables de totes i cadascuna de les sales

Més informació i entrevistes:  acicom@acicom.org/ 674129325 www.acicom.org

Post a Comment