VALENTUBERS, presentació del web del youtube en valencià. 30/9/19

El món del YouTube en la nostra llengua necessita d’un espai de difusió propi i actualitzat. Un espai on es done veu al gran ventall de propostes que fan els valentubers i, també, que fomente la creació de nous canals.

El valencià és la nostra eina d’expressió i, per això, els qui fem YouTube en valencià busquen, en definitiva, promoure el valencià en tots els àmbits d’ús. Valentubers vol unir-se a este objectiu de fer arribar el valencià i fer-ho a través de YouTube i els valentubers.

Cartell Mostra de Youtubers 2018 ACICOMACICOM ha vingut apostant per fomentar, dinamitzar i reconèixer l’ús del valencià, també, en les tecnologies de comunicació més avançades i utilitzades per la ciutadania més jove, com una via de normalització.

Valentubers a la Mostra de Youtubers d'ACICOM del 2018 red

Així, Valentubers ja va participar a la Mostra de Youtubers en Valencià que vam organitzar en el 2018

http://proba.acicom.org/acicom-organitza-una-mostra-de-youtubers-els-dies-121314-i-15-de-decembre-del-2018/

https://valentubers.wordpress.com/2018/12/16/els-valentubers-participen-en-la-mostra-de-youtubers-2018-dacicom/

 

 

Ara al projecte Valentubers també li dóna suport la Plataforma per la Llengua del País Valencià, organització no governamental que treballa per a promoure el valencià com a eina de cohesió social.

Un web portat a terme per Plataforma per la Llengua del País Valencià i dissenyat per l’estudi Grafema.
A la presentació participaran persones relacionades amb la creació del web com Manel Carceller, de Plataforma per la Llengua, Carles López, comunicador o Rosella Espinós, periodista i creadora de la revista.
QUÈ ÉS VALENTÚBERS?
El món del YouTube en la nostra llengua necessita d’un espai de difusió propi i actualitzat. Un espai on es done veu al gran ventall de propostes que fan els valentúbers i, també, que fomente la creació de nous canals.
El valencià és la nostra eina d’expressió i, per això, els qui fem YouTube en valencià busquen, en definitiva, promoure el valencià en tots els àmbits d’ús. Valentubers vol unir-se a este objectiu de fer arribar el valencià i fer-ho a través de YouTube i els valentubers.
Al projecte Valentubers li dóna suport la Plataforma per la Llengua del País Valencià, organització no governamental que treballa per a promoure el valencià com a eina de cohesió social.

COM VA NÀIXER?
Va nàixer en una assignatura de 4t de Periodisme a la Universitat de València: revistes i magazins, on Rosella Espinós va tindre la idea de crear una revista digital per difondre tota la tasca dels qui fan YouTube en valencià i posar-li el nom de: Valentúbers, nom que va crear barrejant paraules com: valencià, valents i YouTube.

Vine a la presentació del nou web:

Dilluns, 30 de setembre del 2019, de 18h a 20h a l’OCTUBRE, Centre de Cultura Contemporània. C/ Sant Ferran, 12 46001 VALÈNCIA.

Al final de totes les pàgines del web, pots contactar o realitzar la subscripció a valentúbers
Contacte i subscripció amb Valentubers

PER A SABER-NE MÉS

Nou web:

https://valentubers.com/

Anterior bloc: https://valentubers.wordpress.com/

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/vist-en-tv/a-punt-directe/valentubers-youtubers-de-la-terreta

https://www.facebook.com/Valentuberss/

https://twitter.com/valentubers

https://www.instagram.com/valentuberss/

 

El fenomen youtuber a València

El fenomen youtuber ha pres un impuls important en els últims anys, com un espai de creació audiovisual que supera l’àmbit de l’entreteniment, per a incloure també iniciatives associades al compromís social, la divulgació científica o la cultura, entre d’altres. Carles López, de l’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM) i impulsor de la Mostra de Youtubers, explica en https://www.uv.es/uvweb/filologia-traduccio-comunicacio/ca/noticies/fenomen-youtuber-valencia-1285923236538/Novetat.html?id=1286061303304aquesta entrevista en la FFTiC quines característiques té el món youtuber a València.

Post a Comment