Valencians pel Canvi presenta ‘Objectiu 2015’


La plataforma cívica Valencians pel Canvi presenta el proper dimarts, 21 de febrer, la iniciativa ‘Objectiu 2015’. Davant el deteriorament de la política, l’economia, la societat i la cultura al País Valencià, ‘Objectiu 2015’ és una proposta per a sumar forces cíviques, polítiques i sindicals per tal de preparar i executar accions que faciliten un canvi progressista i valencianista en les eleccions de 2015. L’acte començarà a les 19 hores al col·legi major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau, 4, de València).
Durant l’acte es presentarà el nou Consell Directiu de Valencians pel Canvi i les actuacions de la nova etapa, que giraran al voltant de l’Objectiu 2015. A la sessió s’ha convidat a representants dels principals partits, sindicats i associacions professionals així com a personalitats independents del món de la cultura, l’activisme i la política.
En la sessió es donarà a conéixer un Manifest de Valencians pel Canvi, i diferents persones oferiran les claus sobre aspectes com ara mobilitzacions socials en curs; corrupció i desgovern; situació crítica en l’educació i la cultura; crisi econòmica i retallades; deslegitimació política; situació de la generació més jove, i altres

També es presentarà un calendari de taules redones, organitzades per Valencians pel Canvi, sobre els temes més punyents de l’actualitat valenciana.

Post a Comment