València klara i transparent: nou programa, el dimecres 22 de novembre

El dimecres 22 de novembre, de 11 a 12 hores, estarem en directe en Ràdio Klara amb un nou programa de “València, klara i transparent”. Ací vos deixem el sumari perquè pugueu consultar els convidats i els temes que tractarem. Per descomptat, parlarem de l’agenda ACICOM i vos compatirem la píndola pel valencià 24.

Convidats:

Els dies 24 i 25 de novembre se celebrarà en la seu de la UNED de València l’I Congrés Internacional Women’s Legacy. Traçant el futur.
Té format híbrid i un programa marcadament interdisciplinari. Es pot seguir de manera presencial, connectant-se en línia o recuperant la gravació del congrés posteriorment. En qualsevol cas, la participació serà acreditada per la UNED.
La inscripció és gratuïta però obligatòria i està oberta fins al dia 22 de novembre inclòs: https://extension.uned.es/actividad/33895&codigo=icwl

  • Candi Barroso: Moviment Feminista, Convocatòria Dia 25 contra la Violència Masclista

Vos recordem que fem un programa participatiu i obert a la interacció, per això us oferim la possibilitat de realitzar preguntes, aportacions, suggeriments o també crítiques utilitzant els xats de Telegram o WhatsApp a través del 601 274 474.

Es por fer seguiment en:
Youtube d’ACICOM
Llistes de reproducció dels programes sencers: València, Klara i Transparent
Peces de Qui és qui sobre entitats ciutadanes
Píndoles pel valencià
Ivoox
Streaming, audiovisual en directe.