URGENT: Ens ajudes?. Donan’s el teu vot per realitzar un projecte d’ACICOM.

Imatge inserida 1

 Hola: ACICOM hem presentat un projecte a la convocatòria de Projectem en Comú, una iniciativa del Grup Municipal de València en Comú.

Més informació en: http://valenciaencomu.org/va/ii-edicio-de-projectem-en-comu/

 ACICOM ha presentat el Projecte d’innovació social d’avaluació de qualitat de serveis al ciutadà – iQualitat  (adjuntem resum en arxiu) que ha estat catalogat dins de la línia de Drets en comú.
 
Ara s’obri el període de votació per a la qual cosa cal procedir a realitzar una inscripció prèvia., que finalitza (la inscripció) el proper dia 8 de març i cal votar abans del dia 10.
Per la qual cosa et demanem que ens ajudes a que el nostre projecte aconsegueixa el teu suport i la financiació convocada per poder-ho realitzar. També t’invitem a difondre entre les teues amistats.
 
T’adjuntem com cal procedir (votar per dos projectes, el d’ACICOM i un altre de la mateixa línea de Drets) si així ho consideres.
Si vols votar i no t’aclareixes, tens la possibilitat de fer-ho presencialment el dilluns dia 6 (demà)  de 10:00 a 13:00 i de 18:00 a 21:00. Lloc: La Morada C/ Cádiz 63, Russafa.
 
Vinga no ho deixes per demà i fes ja la inscripció i així a partir del dilluns ja podràs votar. Si t’esperes més enllà del dimarts no podràs votar.
 
T’agraïm aquest recolzament que pots fer cómodament des del sofà a casa; però també t’invitem a implicar-te e¡desenvolupant el projecte si així ho desitges.. El projecte està coordinant-ho el nostre soci Carles López Cerezuela.
 
Gràcies de bestreta pel teu suport.

Post a Comment