Una xarrada-mostra gratuïta. TALLER DE DOBLATGE número 200!!!! Dimarts dia 12 de febrer de 2013 a les 18h

El nostre soci, Francesc Fenollosa i Ten, és un gran professional i agitador de múltiples àrees de l’audiovisual valencià. Ha segut actor i President de l’Associació d’Actors i Actrius del P.V, Codirector dels Premis Tirant a l’Audiovisual Valencià, Fundador de l’AIFFA (L’Agència d’Informació, Formació i Foment de l’Audiovisual), Director del Festival TIRANT AVANT i de les diverses modalitats: Tirant de Mòbil, Tirant Escolar, etc. És productor mitjançant el segell Tatzen de pel·lícules com Malamuerte, De espaldas al mar, Inzomnia,  Enamorada de la muerte, etc.

És un gran professional del món del doblatge, tant com a productor i com actor. La seua veu ha segut coneguda com la del Geni en la sèrie mítica de manga en valencià  Bola de Drac. Des de fa un temps ha posat en marxa una innovadora iniciativa: Els Tallers de doblatge.

Esta iniciativa ha aplegat a la xifra impressionant de:

2oo tallers realitzats

TALLER DE DOBLATGE número 200!!!! ----- Una xarrada-mostra gratuïta.

Una mostra de tot el que podem descobrir de nosaltres mateixos a través d’una ferramenta tan simple aparentment com és el doblatge de fragments de pel·lícules de ficció, documentals i obres d’animació. Per a tots els públics i tots els nivells educatius.

Francesc Fenollosa, que impartix esta activitat en diferents punts de l’estat i també en àmbits universitaris britànics, ens parlarà del doblatge com una poderosa ferramenta de creixement personal. A la vegada vorem la vessant didàctica i pedagògica d’aquestes activitats

.

Podeu trobar una informació més ampla en:

Si desitges vindre el dimarts, dia 12 de febrer, de 2013 a les 18h. tindrà lloc aquesta activitat en:

Espai La Clau.

.

Carrer del Molinell, 39 baix, València

al costat del Club de Tennis de València i l’Hípic

Apunta’t en l’esdeveniment del facebook: https://www.facebook.com/events/407807319311963/


Tallers de doblatge: Versió original o doblada?

Els tallers de doblatge pretenen mostrar als consumidors les diferències entre els productes audiovisuals doblats i en versió original, a la vegada que comprendre i experimentar el procés de doblat, amb la participació de tècnics i professionals del sector.

Els tallers es desenvolupen mitjançant una activitat lúdica i dinàmica, com és el doblatge de seqüències cinematogràfiques.

Els continguts d’aquestes accions formatives aborden aspectes com:

La veu i la imatge: la importància de la paraula en la transmissió dels missatges audiovisuals.

Avantatges i inconvenients dels doblatges. La perduda d’informació. Anàlisi comparatiu d’un documental.

Doblem un anunci publicitari, com a manera d’analitzar l’impacte en els consumidors de la publicitat i les tècnics de la seua construcció.

Per a dur a terme les sessions cal disposar d’espais condicionats amb pantalla i projector, equip d’àudio, un peu de micròfon, un faristol, cadires i taula, fragments de pel·lícules i anuncis publicitaris, el programa d’enregistrament i micròfon professional, amb dos professionals.

Post a Comment