Tornem de vacances!!

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

ACICOM enceta de nou la seua activitat amb un gran varietat d’activitats i accions que anirem desenvolupant al llarg d’aquestos mesos.

De manera ràpida vos informem de les properes activitats:

  • Segona edició del Festival CCC (www.festivalccc.com): Vos animem a inscriure-vos al Festival de 2016 (inscripció) i a que feu difusió entre els vostres contactes de les bases del concurs.
  • Nova edició del projecte “la comunicació: Eina d’apoderament de la ciutadania”.
  • Accions sobre recuperació de la memòria històrica.
  • Activitats del Gabinet Jurídic d’ACICOM.
  • Tallers d’educomunicació.
  • Hi moltes més activitats.

Com veieu són moltes les accions i àmbits en els que treballa ACICOM. Si vols formar part de la nostra entitat i desenvolupar una proposta o acció específica, o vols unir-te a alguna activitat ja desenvolupada, no dubtes en fer-te soci d’ACICOM (Fitxa soci).

Vos recordem el nostre horari d’atenció al públic a la seu d’ACICOM (mapa): Dilluns, dimarts i dijous (15.30 – 19.30), dimecres (11.00 – 14.00). El telèfon de contacte és el 96.072.28.84 – 665.58.53.89[/fusion_text][/fullwidth]

Post a Comment