Tornem de vacances!!

[fullwidth background_color=»» background_image=»» background_parallax=»none» enable_mobile=»no» parallax_speed=»0.3″ background_repeat=»no-repeat» background_position=»left top» video_url=»» video_aspect_ratio=»16:9″ video_webm=»» video_mp4=»» video_ogv=»» video_preview_image=»» overlay_color=»» overlay_opacity=»0.5″ video_mute=»yes» video_loop=»yes» fade=»no» border_size=»0px» border_color=»» border_style=»» padding_top=»20″ padding_bottom=»20″ padding_left=»0″ padding_right=»0″ hundred_percent=»no» equal_height_columns=»no» hide_on_mobile=»no» menu_anchor=»» class=»» id=»»][fusion_text]

ACICOM enceta de nou la seua activitat amb un gran varietat d’activitats i accions que anirem desenvolupant al llarg d’aquestos mesos.

De manera ràpida vos informem de les properes activitats:

  • Segona edició del Festival CCC (www.festivalccc.com): Vos animem a inscriure-vos al Festival de 2016 (inscripció) i a que feu difusió entre els vostres contactes de les bases del concurs.
  • Nova edició del projecte «la comunicació: Eina d’apoderament de la ciutadania».
  • Accions sobre recuperació de la memòria històrica.
  • Activitats del Gabinet Jurídic d’ACICOM.
  • Tallers d’educomunicació.
  • Hi moltes més activitats.

Com veieu són moltes les accions i àmbits en els que treballa ACICOM. Si vols formar part de la nostra entitat i desenvolupar una proposta o acció específica, o vols unir-te a alguna activitat ja desenvolupada, no dubtes en fer-te soci d’ACICOM (Fitxa soci).

Vos recordem el nostre horari d’atenció al públic a la seu d’ACICOM (mapa): Dilluns, dimarts i dijous (15.30 – 19.30), dimecres (11.00 – 14.00). El telèfon de contacte és el 96.072.28.84 – 665.58.53.89[/fusion_text][/fullwidth]

Post a Comment

X