Taller: “L’ètica i els mitjans de comunicació”

Des d’ACICOM volem donar publicitat a aquest interesant taller, al que participarà la Unió de Periodistes Valencians, i que tindrà lloc el 23 de febrer (12h) al Saló de Graus Enric Valor (Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València).

El pròxim dimarts 23 de febrer la Unió de Periodistes Valencians participarà al taller ‘L’ètica i els mitjans de comunicació’ que organitza la Fundació Étnor junt amb la Universitat de València. La cita tindrà lloc al Saló de Graus Enric Valor de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València a les 12 h.

Enrique L. Belenguer, president de la Fundació Étnor i Carles Padilla, degà de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València presentaran el diàleg sobre ‘L’ètica i la línea editorial dels mitjans’ en què participaran Julian Quirós, director de Las Provincias i José Carlos Herreros, director regional de la Cadena Ser Comunitat Valenciana.

La segona xerrada sobre ‘L’ètica i la responsabilitat del periodista’ serà impartida per Sergi Pitarch, president de la Unió de Periodistes Valencians i cap de secció d’Economia de Levante EMV, junt ambJavier Alfonso, director de Valencia Plaza i membre de l’executiva de la Unió de Periodistes Valencians. La presentarà Francesc Martínez, president de la Comissió Acadèmica del Grau de Periodisme.

etica_mmcc-528x746

Post a Comment