i-REDES, VI Congreso Iberoamericano sobre Redes Sociales, 3 y 4 de marzo en Burgos (España).

i-Redes és un congrés internacional de caràcter anual entorn del món de les xarxes socials. L’esdeveniment reuneix a creadors de xarxes socials i dinamitzadors de les principals xarxes socials d’Espanya i Amèrica Llatina, community *managers i professionals de la publicitat, el màrqueting i la comunicació interessats en les últimes tendències de les comunitats online.

iredes cartel 2016i-Redes és un congrés internacional de caràcter anual entorn del món de les xarxes socials. L’esdeveniment reuneix a creadors de xarxes socials i dinamitzadors de les principals xarxes socials d’Espanya i Amèrica Llatina, community *managers i professionals de la publicitat, el màrqueting i la comunicació interessats en les últimes tendències de les comunitats online.

Se celebra en la ciutat d’espanyola de Burgos des de l’any 2011.

La sisena edició de iRedes, Congrés Iberoamericà sobre Xarxes Socials, se celebrarà els dies 3 i 4 de març de 2016 a Burgos. La seu de iRedes VI serà el Fórum Evolució, el palau de congressos de Burgos, que acollirà a les 500 persones que s’espera assistisquen a l’esdeveniment.

Com en la passada e
dició del congrés, el programa comptarà amb tallers, i amb taules redones, diàlegs i ponències individuals. Els continguts mostraran l’evolució d’internet i de les xarxes socials en els últims anys, des de diverses perspectives. La cultura, l’esport, la comunicació política, el comerç electrònic i la publicitat seran alguns dels temes analitzats.

Des de la seua primera edició, en 2011, el Congrés  iRedes s’ha convertit en un esdeveniment de referència a Espanya i Llatinoamèrica sobre la temàtica de xarxes socials. Un fòrum obert al món que ha reunit a centenars de congressistes online i offline, que convoca a centenars de professionals i experts en les xarxes socials per a analitzar el seu present, principals tendències i el seu futur.

Com no podia ser d’una altra manera, iRedes treballa en el famós Mapa de les Xarxes Socials, en el qual s’arrepleguen les dades actualitzades d’usuaris en tot tipus de plataformes 2.0., adjuntem la seua cinquena edició actualitzada en imatge .

Mapa iRedes vertical

Per a saber-ne més:

WEB http://www.iredes.es/

Bloc http://www.iredes.es/blog/

Twitter https://twitter.com/iredesburgos

You Tube Canal https://www.youtube.com/channel/UCD_YtaTRM7nDBG-L-Z3uWDg

 

Post a Comment