Taller d’auto producció de vídeo per a col·lectius. Trobada formativa per entitats i ciutadania d’ACICOM

El  Taller d’auto producció de vídeo serà el 6 i 20 d’Octubre dins de la Trobada formativa per entitats i ciutadania d’ACICOM. La productora que s’encarregarà del taller serà LiberInfo Comunicación.

taller-dauto-produccio-de-video-per-a-col·lectius-trobada-formativa-entitats-i-ciutadania-dacicomEs descriuen de la següent manera:

Som una productora del sector audiovisual i del periodisme. Constituïts a manera de cooperativa, la qual cosa implica una manera de funcionament horitzontal, el més obert, transparent i participatiu possible, defensem els drets a la llibertat d’expressió i informació. Amb vocació digital i defensant sempre una Internet lliure i oberta. Creiem en els valors democràtics i en la no discriminació per raons de gènere o identitat, raça, creença religiosa, ideologia o qualsevol altra.

Entre els nostres projectes destaca Marihuana Televisió, un mitjà d’informació i expressió de la cultura cannábica, que naix com a resposta audiovisual a la indiferència dels grans mitjans i institucions a cobrir d’una forma digna i plural, l’actualitat sobre la realitat del cànnabis.
Mitjançant els nostres programes i continguts en Marihuana Televisió pretenem sensibilitzar, conscienciar i impactar a la ciutadania, creant comunitat i denunciant la desinformació i la censura al voltant de la planta del cànnabis, tractant de fer sempre incidència social i política.

Per descomptat, dins del nostre compromís social tractem d’impulsar i participar d’altres col·lectius o plataformes, com en el cas de : ACICOM, Associació Ciutadania i Comunicació, FEVECTA, Federació Valenciana d’empreses Cooperatives de Treball Associat o unes altres en les quals, per forma o fons, encaixen en la nostra filosofia de potenciar els llaços comunitaris, les relacions horitzontals i la participació ciutadana.

PROGRAMA I DESCRIPCIÓ DEL TALLER

La ràpida evolució de la tecnologia i de les formes de comunicar ens obliguen a canviar amb elles, així com a adaptar-nos contínuament a nous formats si volem aconseguir arribar a un públic, que cada vegada més, accedeix al món de la informació a través d’un mòbil i d’unes xarxes socials saturades, i en les quals el vídeo online ha anat adquirint un major pes com a eina de comunicació.

Amb aquest taller pretenem oferir una serie conceptes i eines fonamentals als col·lectius i “influencers socials” assistents que vulguen iniciar-se o millorar la seua estratègia de comunicació externa a través del vídeo de manera eficaç, adaptant-nos als recursos disponibles, a voltes escassos, i maximitzant l’impacte de les nostres accions en l’univers online.

El taller, amb caràcter teòric-pràctic, es divideix en dos dies, en els quals veurem alguns aspectes bàsics de la producció i de l’enregistrament en el primer taller, mentre que en el segon veurem l’edició de vídeo i com posicionar els nostres vídeos per a aconseguir una major visibilitat, i per tant, una major incidència social.

 

Inscripcions: https://bit.ly/2CLHatd
Programa i Dossier informatiu: https://bit.ly/2O30xT4

 

Post a Comment